2821
2789
عنوان

اگزمای صورت

20639 بازدید | 43 پست

سلام کسی میدونه درمان اگزمای پوست صورت چیه؟من ماهاس درگیرشم انقد دکتر رفتم خسته شدم بهم گفته اصلا نباید لوازم ارایشی استفاده کنم یک ساله استفاده نمیکنم اما میخوام ازدواج کنم و درگیر این اگزمای لعنتی ام😭😭😭توروخدا اگه راه حلی دارید بگید.

پوستم نمیخاره فقط قرمز میشه و خشک میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پوست شوهر منم اگزما داره،کلی دکتر رفت و داروهای گرون استفاده کرد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

سلام عزیزم منم مشکلم همینههه دقیقا یک ساله درگیرم بهترین دکتر پوستارم رفتم و اوکی شدش ولی الان رفتم جلو آیینه دیدم دوباره یکم زده😭 فکنم بخاطره ماسکه چون این چند روز خیلی ماسک زدم و پوستم حساسه

میخوای عکس داروهامو برات بفرستم؟

سلام عزیزم منم مشکلم همینههه دقیقا یک ساله درگیرم بهترین دکتر پوستارم رفتم و اوکی شدش ولی الان رفتم ...

ممنون میشم اگر اسم داروهاتون رو بفرستین چون من هر  دکتر رفتم خوب نشدم

من نه آنم که دو صد گفته شیرین گویم     من چوفرهاد یکی گویم وشیرین گویم
یعنی صورتت چطوره؟؟؟؟؟ قرمزه و متورم میشه عکس بدی؟

آره عزیزم خیلی متورم شده ،ازیترومایسین ونیوتادین استفاده کردم اصلاً تاثیری نداشت،ازمایش کبد چرب هم دادم مشکلی نداشتم

آره عزیزم خیلی متورم شده ،ازیترومایسین ونیوتادین استفاده کردم اصلاً تاثیری نداشت،ازمایش کبد چرب هم د ...

میشه عکس صورتت ببینم؟

منم پوستم دچار التهاب و قرمزی شد

دکتر گفت اگزما نیس

الان هم ی ذره قرمزه

میترسم

عکس ی قسمت صورتت ک قرمزه میدی؟؟

آره عزیزم خیلی متورم شده ،ازیترومایسین ونیوتادین استفاده کردم اصلاً تاثیری نداشت،ازمایش کبد چرب هم د ...

اینجوری؟؟؟؟؟

نمیدونم چرا بعد اصلاح صورت اینبار اینطور شدم؟؟؟

اسپیرلاکتون میخورم پوستم کمی خشک شد

رفتم ارایشگاه اصلاح کردم اینطوری شد

رفتم دکتر خوب شدم

13 بدر هم جلو افتاب قرمز شد

دقیقا همین جای صورتم

باز رفتم دکتر خوب شد

الان ی کمی جاش حس میکنمقرمز پوستم

لطفا پیامای منم بخون جواب بده

آره عزیزم من الان از پارسال این طوری شده هر دکتری مه بگی رفتم اصلأ خوب نشده ،دارو گیاهی هم رفتم اصلأ تأثیر نداشت