2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشت کاربریت😍😍😍😍

اره عزیزم دیشب😍💃🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره عزیزم دیشب😍💃🏻

خب خداروشکر 😅

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
خب خداروشکر 😅

😍😘❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یکی را شنیدم اونقدر از خوبی های شوهرش پیش همکارش گفته بود که همکارش وسوسه شده بود رفته بود باهاش ارت ...

خب اون الکی تعریف کرده چون اگ شوهرش خوب بودارتباط نمیگرفت

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

دیگه هر انسانی هم خوبی داره هم بدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من خونه نبودم  اومدم دیدم خونرو کرده مثل دستهههه گل  همه جا برق میزنه 😍🥺 من شر حاسد ...

وایی من حالم خیلی بده .ابگرمکن خونمون  خراب بود .یه برادرشوهر دارم که سر در میاره درست کنه .خودش و خانمش فوق العاده تمیز هستن از اونایی هستن که تو خونه طرف شلختگی ببینن همه جا رو پر میکنن . سه .چهار ماه پیش من خونم ریخته پاش بود بیرون بودم دیدم شوهرم اورده ماهواره رو تعمییر کنه .از خجالت به خودم قول دادم دیگه قبل رفتن خونه رو تمیز و مرتب کنم واقعا هم عمل کردم .ولی همین امروز که خونه بهم ریخته بود ظرف شویی پر اشغال و ظرف .عجله داشتم رفتم بیرون دیدم برادرشوهرم اومده ابگرمن رو درست میکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حیاط هم پر از گرد و خااااک

نه عزیزم خدا شیطون را لعنت کنه وقتی یه زنی میره تو جلد مرد سخته

حق نمیدم ب مرده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
سختگیره‌ ولی دوس دارم چون خودشم همون اندازه حتی بیشتر رعایت میکنه ، خیالم از بابتش راحته 😃🚶‍♀️

خودش رعایت میکنه خوبه ولی متاسفانه خیلیها هستن سختگیرن اما خودشون رعایت نمیکنن مثل شوهر من😡

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.