2789
عنوان

اشیا گم شده😬😩

113 بازدید | 14 پست

دوستان من یه سیم کارت داشتم برداشته بودم که نتشو استفاده کنم ولی گم شده همه جا را هم گشتم 😭نیست که نیست تا تو کیسه جارو برقی هم گشتم نبود دعایی راه حلی دارید بگید خیلی سردرگمم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

روسری گره بزن

پیدا میشه؟ همه جارو گشتم مطمئنم بیرون خونه هم نرفتم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پیدا میشه؟ همه جارو گشتم مطمئنم بیرون خونه هم نرفتم

آره پیدا شد بازش کن 

واسه من همیشه نتیجه میده

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
نیت کن و سر روسریتو گره بزن و بگرد دنباش

واقعا جواب میده؟ تو را خدا دعا کن مغزم ترکیده انقد فکر کردم اصلا انگار اون قسمت زندگیمو یادم رفته

مامان من هر وخ چیزی گم میکنه سوره ی کوثرو میخونه😐 بخون شاید ج داد 

باشه عزیزم الان میخونم خداکنه جواب بده😭

آره پیدا شد بازش کن  واسه من همیشه نتیجه میده

دعا کن خواهش میکنم😭🥲

واقعا جواب میده؟ تو را خدا دعا کن مغزم ترکیده انقد فکر کردم اصلا انگار اون قسمت زندگیمو یادم رفته

اره من از پدربزرگم یاد گرفتم و بارهاجواب گرفتم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اره من از پدربزرگم یاد گرفتم و بارهاجواب گرفتم

تو را خدا دعا کن پیدا شه