2777
2789
عنوان

چی بخورم حالم بد بشه

936 بازدید | 30 پست

فردا سه تا امتحان دارم 

هر کدومو میخونم هیچییی نمیفهمم 

تمرکزم بهم ریخته اصلا نمیتونم 

چی بخورم حداقل یکم حالت تهوعی چیزی بگیرم مامانم نذاره فردا مدرسه برم؟😐😐

ایده ای جز این به ذهنتون میرسه بگین🤕❤️😐😐

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاد خیلی کیوتی 😂

فقط خودتو مسموم نکن یه وقت 

به نظرم 

گریم مریض رو انجام بده

به این صورت که پودر فیکس یا پنکک یا کرم پودری که یکم از پوستت روشن تره رو به کل صورتت غیر زیر چشم می‌زنی

بعد کانسیلرت رو روی لب می‌زنی 

بعد سایه بنفش و تیره رو زیر چشمت می‌زنی 

فقط حواست باشه خیلی زیاد گریم نکنی که معلوم نشه 

یکی منو بلایکه😂😝😐

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
باهاشون صحبت کن و بگو واقعا نمیتونی و دست خودت نیست...ایشالا همیشه سلامتی داشته باشی...

صحبت کردم میگه نه باید بری 

الان من برم هیچی بلد نباشم ضایع میشم باز 

چند تا خوراکی موراکی بگیرم بخورم قاطی کنم ممکنه حالم بد شه؟😂😐

صحبت کردم میگه نه باید بری  الان من برم هیچی بلد نباشم ضایع میشم باز  چند تا خوراکی مورا ...

چرا من مث توام🥺

یچیزی بگین بالا آوردن داشته باشه😂🥲

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
گاد خیلی کیوتی 😂 فقط خودتو مسموم نکن یه وقت  به نظرم  گریم مریض رو انجام بده به این ص ...

به ظاهر اهمیت نمیدن کلا 

باید حتما عملی مریض بشم 😂😐

صحبت کردم میگه نه باید بری  الان من برم هیچی بلد نباشم ضایع میشم باز  چند تا خوراکی مورا ...

کلاس چندی مگه😐

من این هفته هر روزش دارم سه تا یا دوتا امتحان میدم 

عشقی هایی کز پِی رنگی بُوَد          عشق نَبُود عاقبت‌ ننگی بُوَد

به ظاهر اهمیت نمیدن کلا  باید حتما عملی مریض بشم 😂😐

نه

اینو انجام بدی حله

شبیه مرده ها میشی خودشون ولت میکنن

من به کل بچه های کلاس یاد داده بودم

قشنگ حال میکردیم😂