2777
2789
عنوان

دوست بی شخصیت

190 بازدید | 19 پست

نمی‌دانم چرا بعد از عید یعنی ۱۳ به‌در همه چی خوب بود بعد منو بلاک کرداول تو اینستا بعد واتساپ و بعد تماس ۶ سال الان دوست  صمیمی هستیم خیر سرم نمی‌دانم چرا هیچ دعوا اختلافی بینمون نبوده بعد که تو واتساپ بهش پیام دادم چرا اینجوری میکنی آره حالم خوب نیست فعلا کلا باهمه قطع رابطه کردم  خودم بهت زنگ میزنم  ولی من خیل دلم شکسته همه اش تو فکرشم چون هر هفته حداقل به هم زنگ میزدیم خیلی باهاش صحبت می‌کردم ولی ..... نمی‌دانم چرا اینجوری کرده برم جلو در خانه شان چه کار کنم که اگه چیزی هست حل بشه حرف بزنه 

هیچی فقط خودتو آویزون نشون نده 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وقتی کاری نکردی پس مشکل از سمته خودشه و تحت فشار قرار نده خودش مشکلش حل شد بت زنگ میزنه خودش گف دیگه

آره واقعا کاری نکردم تو ایام عید خیلی خوب بودیم باهم ولی اون نمی‌دانم چرا یه دفعه اینجوری کرد .......

وقتی کاری نکردی پس مشکل از سمته خودشه و تحت فشار قرار نده خودش مشکلش حل شد بت زنگ میزنه خودش گف دیگه

آخه نمی‌دانم زنگ میزنه یانه شاید میخاسته منو بپیچه 

واقعا درگیر رفیقات نشو

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
آخه خیلی صمیمی بودین باهم نمی‌دانم چرا اینجوری کرده 

نیاز داره ب تنهایی

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹