2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من

کامل بلدی واقعا؟

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

اره خیلی از خوابارو میتونم تعبیر کنم . 

گلی میشه خواب منم بگی؟

یه دوستی که باهاش قهرم و شهر دیگه است رو دیدم که رفتم خونشون( نرفتم تا حالا)

بعد یهو گفتن بیا بشین پشت میز با بقیه امتحان بده خود دوستمم بود اول منو ندید ولی بعد که دید تعجب کرد و همش زیر زیری نگاه میکرد

اره خیلی از خوابارو میتونم تعبیر کنم . 

من خوابمو بگم میتونید تعبیرشو بگید؟ البته خیلی وقت پیش دیدما چند ماه پیش ولی خب کسی نبود تعبیر کنه

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

گلی میشه خواب منم بگی؟ یه دوستی که باهاش قهرم و شهر دیگه است رو دیدم که رفتم خونشون( نرفتم تا حالا) ...

دوستتون میخواد باهاتون آشتی کنه ولی موانعی وجود داره

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
من خوابمو بگم میتونید تعبیرشو بگید؟ البته خیلی وقت پیش دیدما چند ماه پیش ولی خب کسی نبود تعبیر کنه

بفرمایید گلم

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅