2777
2789
عنوان

❤ ختم صلوات ❤

31 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

ختم صلوات داریم به نیابت از شهید علی صیاد شیرازی هدیه به امام زمان(ع) 

چند تا سهیم میشین ؟ 

حاجت روا باشین ❤

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

۱۰۰۰تا صلوات واسه حاجت روایی خودم و ایشون

@آرام۰۰۰  

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰۰تا صلوات واسه حاجت روایی خودم و ایشون @آرام۰۰۰    

دورت بگردم‌عزیزدل من‌ گلممم...

۱۰۰تا صلوات هم  برمیدارم‌برای حاجت روایی دوستم 

@خانم_هنرپیشه  

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دورت بگردم‌عزیزدل من‌ گلممم... ۱۰۰تا صلوات هم  برمیدارم‌برای حاجت روایی دوستم  @خانم_هن ...

عزیز دلمی تو 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
۱۴ تا فرستادم خوشحال میشم واسه حاجت چندین سالم دعا کنین خیر ببینین😭

دعا کردم عزیزم ان شاءالله حاجت روا شین ❤

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
۱۰۰۰تا صلوات واسه حاجت روایی خودم و ایشون @آرام۰۰۰    

قبول باشه عزیز دلم❤

دورت بگردم‌عزیزدل من‌ گلممم... ۱۰۰تا صلوات هم  برمیدارم‌برای حاجت روایی دوستم  @خانم_هن ...

عزیزم قبول باشه ❤❤