سلام چرا بعضی از عروساااااا اینقدر با خواهر شوهراشون لجن چرا نمیتونن مثل خواهر خودشون با اونا رفتار کنن من خودم تک دخترم و3تا زن داداش دارم خیلیم باهشون خوبم نه کار به کار شوهرشون دارم نه خودشون ولی اونقدر که با خانواده خودشون خوبن نمی تونن با خانواده شوهرشون خوب باشن اگه هر خواهرشون خونشون باشه هیچ اتفاقی نمیوفته ولی خدا نکنه که خواهر شوهر بخواد میاد خونشون چقدر سر شوهرشون ......
من که خیلی خواهر شوهرمو دوست دارم اما احساس میکنم زن داداشام دوستم ندارن در حالیکه کاری نمیکنم که بدشون بیاد
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم...
کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند...
برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم...
با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
من نه خواهر دارم نه خواهر شوهر یعنی رسما عقده ایی شدم خواهر داشتیم همدم و یار بود خواهر شوهر داشتیم حرصش میدادیم ازش متنفر میشدیم غیبتشو میکردیم تو جمع حرف برایه گفتن داشتیم هههههههههههههه
البته زن داداش دارم دختر خوبیه اولا یکمی شلنگ تخته مینداخت اما دیگه خوب شد آخه تو فامیلشون خیلی دنبال خواهر شوهر مادر شوهر بازی هستن کلا جبهه گرفته بود اما دید منو مامانم بیغیم بیخیال شد اما خیلی دوستش دارم هنوز بعد از 8 سال وارد میشه جلو پاش بلند میشم اونم خیلی محبت میکنه
من یه دونه خاهر شوهر دارم هیچ مشکلیم باهم نداریم و زن داداشم ندارم
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم . پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه. هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .
همیشه هماینطور نیست. من که با عروسامون خیلی راحتم. نه این که دیگه زیادی... راستی تو این روابط باید تعادل رو برقرار کرد البته به هر حال با خواهرشوهرام رسمی ترم. ابنطور دردسری پیش نمی آد
خدایا ممنون که مرا زن آفریدی و مادرم کردی تا لذت عشق واقعی را بچشم