2777
2789
عنوان

ایا باردارم؟

134 بازدید | 6 پست

سلام خانما،من ۲۸ دی ر مقعدی داشتم با نامزدم ولی مطمئن نیستم التش به دهانه واژنم خورد دوران تخمک گذاری بودم،بعد اون عقب انداختم بیبی زدم منفی بود سیکلم ۳۷روزهبود اونسری ۴۸ روزه شد پریودمم عادی ۷روزه بود،باز عقب انداختم یک هفته هم تهوع اینا داشتم قرص خوردم اوکی شدم،باز سیکلم ۴۵روزه شد یعنی به ترتیب بعد اون رابطه،۲۱ بهمن و ۵ فروردین شدم.هردوبارم پریودم اوکی بود راجب بارداری نهان خوندم نگران شدم،تاالان سه بار بیبی زدم یکی دو سه روز پیش یکی ۱۴اسفند یکیم قبل قاعدگی اول،همشون ی خط بودن.

حس میکنم زیر شکم اوردم زیر نافم گرده شکممو میدم داخل تا حد زیادیش جم میشه.بنظرتون ممکنه بارداری نهان داشته باشم؟اینم اضافه کنم اخر آذر دوز ۲ واکسن زدم خوندم میگن سیکلارو خراب کرده

بارداری نهان دیگ چ صیغه ایه... ن عزیزم با یبار نمیگیره خیالت راحت

خیلی نگران شدم خصوصا وقتی مادر شوهر دوستم تو دوران بارداری پریود عادی میشده،بعدم تو گوگل خوندم نهان طوریه که تو هیچی مشخص نمیشه یهو بعد چندماه میفهمی بارداری خیلی نگرانم کرد،درحدی که تو شکمم حس نبض میکنم گاهی ولی نبض قوی نبض عصبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی نگران شدم خصوصا وقتی مادر شوهر دوستم تو دوران بارداری پریود عادی میشده،بعدم تو گوگل خوندم ...

ن بابا نگران نباش 

بچه تو شکم توی ۴ ماهگی به بعد نبض میشه و متوجه میشی قبلش اصن نمیفهمی 

و اصلا نگران نباش خرافات تو اینترنتن نخون ک بیشتر استرس بگیری

و ی چیز دیگم ک ببخشید دخالتی میکنم اما

رابطه مقعدی خوب نیست 

اول باعث بواسیر میشه 

دوم باعث میشه ادم اختیار خودشو ازدست بده ببخشید ممکنه مثلا یوقت باد معده بی اختیار ازت خارج شه یا به مرور با رابطه زیاد باعث میشه حتی نتونی دسشوییتم نگه داری...

باعث هزارنوع بیماری عفونتی دیگ هم میشه..

ببخشید اگ دخالتی کردم فقط در حد ی راهنمایی بود...

و ی چیز دیگم ک ببخشید دخالتی میکنم اما رابطه مقعدی خوب نیست  اول باعث بواسیر میشه  دوم ...

نه خیلی لطف کردین که گفتین،خودم هم بعد از انجامش پشیمون شدم خدا بهم رحم کرد که بواسیر و شقاق نگرفتم.🥺♥️