2777
2789

سلام من چند وقت با یکی اشنا شدم واسه ازدواج بعد ی مدت فهمیدم این اقا خیلی دختر بازی و پیچوندن داره اصلا متعهد نیست رابطرو تموم کردم 

الان مامانشون بخاطر تشکر از ی سری چیزا سرتونو درد نیارم پیام داد ازم تشکر کرد بعد هم سر صحبت و باز کرد ک ناراحت شدم شنیدم رابطتون تموم شده و این حرفا میخواستم ببینمت باهات بیشتر اشنا شم 

حالا من نمیدونم باید چیکارکنم چی جواب بدم ک معدبانه هم باشه و بگم ک پسرش چیکارکرده و بخاطر چی تموم کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من چند وقت با یکی اشنا شدم واسه ازدواج بعد ی مدت فهمیدم این اقا خیلی دختر بازی و پیچوندن داره ا ...

سلام گلم شماام بگو خواهش میکنم نظر لطفتونه منم مشتاق بودم ببینمتون اما خب قسمت نبوده پسرتون نخواست که قسمت بشه 

خجالت میکشم که برم باهاشون دوست شم یا باهاشون حرف بزنم و اینا بخاطر همون فکر میکنن خودم رو میگیرم&nb ...

خب میدونم منم میگم از چی میترسی که خجالتمیکشی  بالاخره به یه دلیل خجالت میکشی که نمیری دیگه

خب میدونم منم میگم از چی میترسی که خجالتمیکشی  بالاخره به یه دلیل خجالت میکشی که نمیری دیگه

میترسم که با من دوست نشه یا یه چی بگه که من پیش اون همه دانش آموز خیت بشم