2777
2789

روی عکسا بزنید واضح بشن 🤍

هرسوالی بود بپرسید 😘

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند؟ 

به سایز موردنظرتون بستگی داره عزیزم 

اگ سایز آ چهار باشه هزینش290 هستش 

اگ سایز آ سه باشه (اندازش دو برابر آچهاره) هزینش390 هست 

قسمت اصلی هزینه هم بعد از اتمام نقاشی و تایید شما واریز میشه که خیالتون از بابت کیفیت و شباهت راحت باشه 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
کجا هستی  چه جوری سفارش بدیم

من بوشهرم عزیزم 

کارا روی مقوا فابریانو کشیده میشه 

بعد بسته بندی میشه کاملا و با پست پیشتاز ارسال میشه هر شهری باشید 💛

برای سفارش هم میتونیم واتساپ و تلگرام صحبت کنیم و عکس مورد نظرتون رو اونجا بفرستید 

اسی کلاس رفتی یا خودت یادگرفتی؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اسی کلاس رفتی یا خودت یادگرفتی؟ 

اکثرش خودم با آزمون و خطا و امتحان کردن روش‌های مختلف 

12یا13 سالگی رفتم کانون، اصول اولیه طراحی رو تابستون یاد گرفتم ولی خب بعدش  معلممون نیومد منم دیگه جایی نرفتم