2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

128 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۳روزه که از موعد پریودم میگذره همچنان خبری نیس هیچ علائم خاصی ام ندارم فقط ترشحاتم قطع شده و هراز گاهی شکمم میپیچه خیلی کم …جلوگیریمونم طبیعی بوده اما همسرم میگه ک من مواظب بودم توروخدا بگین احتمال هس باردار باشم؟؟

خیلییییی میترسم😭😭😭😭

بی بی چک بزن الان نشون میده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسشویی رفتم اخه  مایعات بخورم بعد؟ ینی امکان بارداری هس؟😭😭😭

اگه باشی الان نشون میده انشالا نیستی نترس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
برای دعا کنید توروخدا اصلا بچه نمیخوام الان قربون خدا برم چرا ب مسایی ک منتظرن نمیده

همیشه همینه انشالا نباشی ولی اگه اینقد مصرانه نمیخوای طبیعی روش خوبی نیس

همیشه همینه انشالا نباشی ولی اگه اینقد مصرانه نمیخوای طبیعی روش خوبی نیس

از شانس بدم این ماه فقط طبیعی بود حتی انچنان هم رابطه ای نداشتیم شاید چن بار فقط در طول این یک ماه

ممکنه اصلا علائم نداشته باشم ولی باردار باشم؟

چون من پریودام منظمه خیلیا میگن ب خاطر تغییر فصله

از شانس بدم این ماه فقط طبیعی بود حتی انچنان هم رابطه ای نداشتیم شاید چن بار فقط در طول این یک ماه ...

به علائم توجه نکن حتمن نمیخواد علائمی باشه فقط زودتر متوجه شو هستی یا نه تا دیر نشده

اگه بود چیکار کنم سقط شه؟😭😭😭

نمیددونم چرا نمیخوای سقط مسلمن چیز خوبی نیس

نمیددونم چرا نمیخوای سقط مسلمن چیز خوبی نیس

اصلااااااا نمیخوام شرایطش رو ندارم 

الان ب همسرم گفتم بیبی چک بگیره

اگه ادرار اول صبح نباشه درست نشون نمیده؟

اصلااااااا نمیخوام شرایطش رو ندارم  الان ب همسرم گفتم بیبی چک بگیره اگه ادرار اول صبح نباشه د ...

من شب زده بودم نشون داد قبلش مایعات زیاد نخور 

مایعات فقط زعفرون خورده بودم از ترسم منفی شد  ینی احتمالش هس اشتباه باشه؟چون مایعات خوردم؟

نه بعد تاخیر کم پیش میاد غلط نشون بده خیلی استرس داری برو ازمایش ولی همین استرستم مانع پریود شدنته 

نه بعد تاخیر کم پیش میاد غلط نشون بده خیلی استرس داری برو ازمایش ولی همین استرستم مانع پریود شدنته&n ...

اره خیلیییی در حد سکته کردنه

برم دکتر بگم پریود نمیشم دارو میده؟