2777
2789
عنوان

عطسه مکرر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 28 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اخه خیلی احساس بدیه🥲

اره مخصوصا از وقتی کرونا اومده ادم جرات نمیکنه عطسه کنه پیش بقیه برو دکتر بهت اسپری بینی میده انقد خوبه وقتی میزنی همه چی تموم میشه من الرژیم شدیده خارش گوش و ته حلق ابریزش بینی شدید خارش چشم دارو نمیخورم فقط اسپری استفاده میکنم وگرنه زندگیم مختل میشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اسمش چیه بدون نسخه میدن منم گوشام میخاره.از چشام آب میاد

دی بی نازال کورت من از دکتر نسخه گرفتم نمیدونم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یعنی هرساعت باید بشینی پش پش اسپری بزنی🥲

نه هر دوازده ساعت میزنم جواب میده