2777
2789
عنوان

خوشگلی یا بامزه بودن؟

361 بازدید | 15 پست

از اطرافیانم همیشه میشنیدم خوشگلم بعد دیروز رفتم مدرسه بچه ها گفتن ماسک تو بکش پایین ب من میگفتن خوشگلی ولی بیشتر بامزه ای. کدومش بهتره؟

دلی که بشکنه مثه روز اول نمیشه💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حست خودت مهم نه دیگران من بعضی روزها زشت و بداخلاق بعضی روزها هم الهه مصر میشم برای خودم 😂

ولی یه سری فاکتور ها هست دیگه پوست صاف چشم درشت بینی کوچیک لب خوش فرم اندام خوب یه چندتا داشته باشی خوشگلی دیگه بامزه بودن هم خوبه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بستگی به شخصیتت داره

من خودم یکی بگه گوگولی و نازی کوچولویی اینا برام از فوش بدتره  

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
حست خودت مهم نه دیگران من بعضی روزها زشت و بداخلاق بعضی روزها هم الهه مصر میشم برای خودم 😂 ولی یه ...

من دقیقن پوستم صافه چشامم درشته لبامم هرکی می بینه فکر میکنه پرتوزه ولی ی خورده دماغمو دوست ندارم

دلی که بشکنه مثه روز اول نمیشه💔
من دقیقن پوستم صافه چشامم درشته لبامم هرکی می بینه فکر میکنه پرتوزه ولی ی خورده دماغمو دوست ندارم

پس خوشگلی انشاءالله قلبت هم خوشگلتر از ظاهرت باشه عزیزم موفق باشی به این چیزها هم فکر نکن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........