2777
2789
عنوان

ترس شدیدی دارم

247 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۱۶ هفتمه تقریبا و هفته ی دیگه ۴ماهم تموم میشه تا الان همه چیزم خوب بوده اما لعنت به اون او سقط ها که از ذهنم پاک نمیشه این ۴ ماه فقط استرس دادم به این طفل معصوم چیکار کنم همش ترس دارم از دستش بدم فول دارو هم هستم اما بازم شبا تا صبح صبح تا شب فکر و خیال دست از سرم برنمیداره 

یعنی پانیک داری؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یعنی پانیک داری؟

نه عزیزم پانیک نیستم نگران سلامتی بچه‌امم مثلا یه کاری میکنم یا بی هوا خم و راست میشم میگم والا الان یه چیزیش میشه ۳تا سقطم داشتم بدتر شده این حالم البته سقط های من ۱ ماهگی بود اما بازم کوچکترین چیزی  دلواپسم میکنه

نه عزیزم پانیک نیستم نگران سلامتی بچه‌امم مثلا یه کاری میکنم یا بی هوا خم و راست میشم میگم والا الان ...

عزیزم آیت الکرسی بخون هیچی نمیشه بچه جاش خیلی امنه تو کیسه آبه نترس

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
علت سقط قبلیا چی بوده نسبت ب اون علت ها احتیاط کن همین

مشکل انعقادی دارم انوکسا مصرف میکنم همین..همه آزمایش هارم انجام دادم ایمنی انعقادی کاریوتایپ dfi عکس رنگی و هیستروسکوپی...اما بازم ترس دارم مثلا خم و راست میشم بی هوا‌میگم عه بچم چیزیش نشه گلاب به روت یبوستم میگیرم‌میگم بچه ام بهش فشار نیاد اصلا یه وضعی ام

بچه ای که قسمتش موندن باشه میمونه، بچه ای هم قسمتش نباشه هرکاری کنی نمیمونه  همین من نمونه اش ...

الهی عزیزممم دقیقا حرفت درسته ولی چیکار کنم دل بسته اش شدم نگرانشم دست خودم نیست 

به هرچی فکر کنی اتفاق میوفته اگه میخوای سالم بمونه به سالم بودنش به دنیا اومدنش و شیر دادنش فکر کن

تمام سعی خودمو میکنم مشکل من اینه که تا یکاری میکنم حس میکنم برای جنین ضرر داره خم و راست شدن خب نمیشه که نشد یا نمیدونم نحوه خوابیدنم با اینکه از ۱۲ هفته رعایت میکنم یا طرز نشستنم یعنی انگار خودمو گذاشتم زیر ذره بین

خودت رو مشغول کاری مثل نقاشی،بافتنی،یا کتاب خوندن،فیلم وکارتون مثبت وشاد بکن من هم بودم

والا خواهر من استرسم از اینه که نکنه خم و راست شدم چیزیش شده نکنه بد خوابیدم چیزیش شده اینجوری نشستم چیزیش نشه وسواس گرفتم اصلا