magnumghol مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 عنوان باد شدید 🌪🌫🌪🌫🌫🌪🌫🌪 | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 25 پست بچه ها کیا بیدارن؟؟؟؟؟تهران چه باد شدیدی میاد....شمام فهمیدین ؟؟؟؟ من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد 1401/01/21 | 02:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 طوفان همراه با برف و رعد برق شدید و زلزله داره میاد آماده باش دیگه حالا جو نده 😁🌪😁🌪🌫😁😁🌪🌫😁 من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
ققنوس۲۰۲۰ عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 1452 چرا میاد.....خوب میشه بعد دوباره میاد آره شهر ما هم عصر رفتم بیرون همینطور بود یکدفعه مثل گردباد میاد بعد انگار هیچی بعد دوبار همونطور ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
ناروینم عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 19867 من کرجم ...خیییلی شدید بود خیلی ..یک ساعت پیش هم یه بارون شدید ولی کوتاه زد ...خداروشکر الان آرومه هواولی خیلی شدید بودا 💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 آره شهر ما هم عصر رفتم بیرون همینطور بود یکدفعه مثل گردباد میاد بعد انگار هیچی بعد دوبار همونطور آره دقیقا من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
باباسفنجیدید عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 597 عاشق رعدوبرقم. کاش به جای طوفان رعدوبرق بشه.صدای غرشش که میاد عظمت خدا و قیامت رو میاره جلو چشمم انگار.
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 من کرجم ...خیییلی شدید بود خیلی ..یک ساعت پیش هم یه بارون شدید ولی کوتاه زد ...خداروشکر الان آرومه ه ... آره شدید بود من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 عاشق رعدوبرقم. کاش به جای طوفان رعدوبرق بشه. صدای غرشش که میاد عظمت خدا و قیامت رو میاره جلو ... آره خیلی حال میده من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
ققنوس۲۰۲۰ عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 1452 دیگه حالا جو نده 😁🌪😁🌪🌫😁😁🌪🌫😁 مرحله ی بعدی احتنالا همینه خدا به خیر کنه ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت و مذهب خداست
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 شهر ما بارون اومد هوا خیلی تمیز شد طوفانم شد؟؟؟؟ من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد