2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی یکم راجبش توضیح بدی عزیزم؟چقدر تاثیر داره؟

منظور فرستادن سیگنال های مثبت برای شخصیه دیدی نسبت به کسی حس خوبی داریم یا یکی بهت بگه وااای چخ خوشگلی چه نازی انرژی خوبی میاد سمتت این حقیقت داره سیگنال خوب میفرسته برات 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

منی که تو دانشگاه فیزیک خوندم و راجب متا فیزیک هم تحقیق کردم

ارتعاشات ذهن انسان خیلی ضعیفن چون ۸ میلیارد نفر همزان به هزاران چیز فکر میکنن

حالا شما وقتی در یه کاری موفق میشی قطعا در گذشته بهش فکر کردی بعد با خودت میگی عه پس چون بهش فکر کردم طبق قانون جذب عملی شد

در حالی که شاید به هزاران دستاورد دیگ هم فکر کرده باشی

هر کدومم که بهشون برسی همین فکرو میکنی

این یه جور تلقینه

ارتعاشات وجود دارن ولی ضعیفن مخصوصا افکار

منی که تو دانشگاه فیزیک خوندم و راجب متا فیزیک هم تحقیق کردم ارتعاشات ذهن انسان خیلی ضعیفن چون ۸ می ...

ولی من یک اتفاقه فوق العاده محال رو تونستم با قانون جذب به دستش بیارم 🤗 

این قطعا نمیتونه اتفاقی باشه 

ولی من یک اتفاقه فوق العاده محال رو تونستم با قانون جذب به دستش بیارم 🤗  این قطعا نمیتونه اتف ...

البته که اون زمان من چیزی از قوانین جذب نمیدونستم ولی با رویا پردازی هام بهش رسیدم 

ولی من یک اتفاقه فوق العاده محال رو تونستم با قانون جذب به دستش بیارم 🤗  این قطعا نمیتونه اتف ...

حالا من نمیدونم اتفاقو و تجربتون چیه کاش بیشتر توضیح بدی

ولی مثال میگم شما شاید به هزار تا چیز محال دیگ هم فکر کرده باشی بقیشم عملی شده؟

ارتعاشات ذهن انسان ها به صورت افکار ضعیف ترن و با حرف زدن راجبش کمی قوی تر میشن به خاطر همینه که اهل فلسفه و متا فیزیک میگن چیز های بدو به زبون نیارین و در فکرتون دفنش کنین

حالا حتی اگه به زبون بیاریم و هزار بار بهش فکر کنیم باز هم اونقدر قوی نیستن و فقط مارو در مسیر اون کار قرار میدن ممکنم هست قرار نده که بازم به تصمیم و اراده شما بستگی داره

به طور مثال قطعا اگر فردی ب صورت مداوم به درس خوندن فکر کنه و راجبش صحبت کنه میتونه ب دستش بیاره به شرطی که عمل کنه اگ صرفا بهش فکر کنه و حرف بزنه ولی درس نخونه هیچ وقت عملی نمیشه هدفش

البته که اون زمان من چیزی از قوانین جذب نمیدونستم ولی با رویا پردازی هام بهش رسیدم 

میشه بگی چی

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

این ببشتر تلقین شما راحب هزار تا چیز دیگ هم قطعا خیال پردازی کردی و ایم باعث شده بیشتر در مسیرش قرار بگیری

خودمم تجربشو داشتم ولی وقتی دقیق تر برسی کردم دیدم همه جا عملی نیست و مباحثی مثل تصمیم و اراده و شانس و منطق و تلاش بیشتر موثرن تا صرفا خیال پردازی و فکر کردن

کاملا به قانون جذب معتقدم .چند سال پیش رفته بودم پیش یه فالگیری یه حرف خوب بهم زد که خیلی خوشم اومد .بعد اون هر روز در ذهنم همونو تصور کردم اینقدر بهش فکر کردم و گفتم که مطمینم همین میشه و شد

اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!