2777
2789
عنوان

یه چیز کثیف 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 20 پست
من هیچی نمیزنم حالا دیگه مجبورم از چیزی استفاده کنم 

زاج بزنی دیگه بو نمیدی، منک خیلی ازش راضیم

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آب بدنم از طریق غذا و سوپ   کلیه ام با آب نخوردنم مشکل نداره وقتی آب بخورم مشکل دار میشه  ...

اها، خدا سلامتی بده عزیزم 🌷

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
والا رو منکه اثر منفی نذاشته تا حالا

زاج دقیقا همون ماده ایه که مام و اسپری رو سرطان زا می کنه. اصلا نباید ازش استفاده کنین. الان که تاثیر نمی ذاره. خدایی نکرده تاثیرش رو یهویی و شدید می ذاره.

استارتر عزیز. از مام و اسپری بدون آلومینیوم استفاده کن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!