2789
عنوان

جاریم

439 بازدید | 17 پست

سلام خانما جاریم دوساله ازدواج کرده واومدن تهران ولی ما ۱۰ساله تهرانیم جاریمم سال ازمن بزرگتره...سال اولی ک اومدن دوباری دعوتی رفتیم خونش و خیلی باشوهرش مشکل داشتن ویکی دوبارش چون شهرغریب بود شوهرم اووردش خونمون ک آروم شن ووقتی اشتی کرد رفته بود پشت منو شوهرم حرف زده بودب دروغ ک ماگفتیم طلاق بکیر وماهم قطع ارتباط کردیم الان دیگع نزدیک دوساله...هم من هم شوهرم ولی برادرشوهرم میاد خونه ما 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارم خیلی بده وبدجنسم؟اخه دوس ندارم قاطی دعواشون بشیم وپشت سرمون درحالیکه خوبی کردیم بد گفته بود اینم بگم اون ازخداشه بامن اشتی کنه وواسطه فرستاده حتی شهرستان عید مادرش اومد اشتی بده من قبول نکردم

دیگه کوتاه بیا بی تجربه بوده دبگه

تو هم زیاد جیک تو جیک نشو باهاش

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

چقدر کینه ای هستی شما حالا بنده خدا شاید واسه بدی شما نگفته مثلا گفتن بهش مقصری خواسته خودشو توجیه کنه خریت کرده گفته اگر من مقصر بودم فلانی نمیگفت جدا شو راحت شو 

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳ 
چقدر کینه ای هستی شما حالا بنده خدا شاید واسه بدی شما نگفته مثلا گفتن بهش مقصری خواسته خودشو توجیه ک ...

ن‌عزیزم فقط این نیست وقتی بهش پیام دادم چرا اینارو گفتی مابهت خوبی کردیم کلی پیام زشت وفحش ب من وخانوادم داد

ن‌عزیزم فقط این نیست وقتی بهش پیام دادم چرا اینارو گفتی مابهت خوبی کردیم کلی پیام زشت وفحش ب من وخان ...

خا دیگه پس بیشعوره بهش حرجی نیست

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳