2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چجوریه دستورش میشه بگی 

نخود فرنگی رو با سیب زمینی پوست کنده رو ادویه و نمک میزنم میذارم اب پز بشه.

زیاد آب نمیریزنم همون قدری که آبش تموم بشه و بپزه.

بعد سیب زمینی هارو با چنگال له میکنم.

بعد داخلش پیاز رنده میکنم و تخم مرغ اضافه میکنم.

بعد داخل تابه میریزم یکسره بپزه. بعد از پخت یک سمت به چهار قسمت تقسیم میکنم و برعکس میکنم که سمت دیگه بپزه.البته درب تابه هم از اول میذارم

و دیگه ادویه و نمک نمیریزم چون از قبل زدم.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
نخود فرنگی رو با سیب زمینی پوست کنده رو ادویه و نمک میزنم میذارم اب پز بشه. زیاد آب نمیریزنم همون ق ...

میدونی چیه من سبزی کوکو خریدم اما همیشه کوکوسبزیام شل میشه چه برسه این کوکو که شماگفتید حتی کوکوسیب زمینیم بلدنیستم خوب درنمیادبرعکس منم انقدرکوکو دوستدارم

💔🖤
میدونی چیه من سبزی کوکو خریدم اما همیشه کوکوسبزیام شل میشه چه برسه این کوکو که شماگفتید حتی کوکوسیب ...

نه اصلا شل نمیشه.

چون هیچ آبی نداره که شل بشه.

کوکو سبزی ؛ شاید سبزی هات آب داره اگه داخل فریزر هست وقتی آوردی بیرون بخش باز شد اب شو بگیر. بعد پیاز رو زیاد رنده ریز نزن که اب بندازه.

اگه پیاز هم آب انداخت اب شو بگیر.

تخم مرغ اگه به اندازه باشه کو کو ها اصلا نمیشکنن شل هم نمیشن

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور