من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 عنوان کم آوردن 110 بازدید | 8 پست بچه ها شما هم بعد از یک روز کار کردن خسته میشید؟من از شنبه برنامه کاریم واقعا سنگینه و همین امروز کم آوردم ، راهی پیشنهاد دارید که باهاش بشه خستگی جسم و مغز رو تا حدودی رفع کرد و انگیزه گرفت؟ممنون گل🌸❤️ دوکاربره 1401/01/20 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206796 دوش گرفتنریلکس کردنخواب عود روشن کن تو ی اتاق و برقارو خاموش کن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
آشترخینه عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 774 قهوه بخور،بعدشم بدنت عادت میکنه و خودش رو با حجم کارت تنظیم میکنه نگران نباش مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 دوش گرفتن ریلکس کردن خواب عود روشن کن تو ی اتاق و برقارو خاموش کن مرسی عزیزم لطف کردی ، من فوبیای تاریکی دارم از بچگی و برای همین نمیتونم برقا رو خاموش کنم شاید بخشی از خستگیم هم به خاطر همین باشه🤔 دوکاربره
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 قهوه بخور،بعدشم بدنت عادت میکنه و خودش رو با حجم کارت تنظیم میکنه نگران نباش ممنون لطف کردی دوکاربره
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206796 مرسی عزیزم لطف کردی ، من فوبیای تاریکی دارم از بچگی و برای همین نمیتونم برقا رو خاموش کنم شاید بخشی ... او چ بد تاریکی یکی از چیزایی ک منو ب ارامش میرسونه وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 او چ بد تاریکی یکی از چیزایی ک منو ب ارامش میرسونه چقدر خوبه منم تاریکی رو دوست دارم ولی تا خاموش میکنم صد تا توهم وحشتناک میاد تو ذهنم 💔 دوکاربره
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206796 چقدر خوبه منم تاریکی رو دوست دارم ولی تا خاموش میکنم صد تا توهم وحشتناک میاد تو ذهنم 💔 ی بار بهش غلبه کن قشنگعی موزسک ملایم یا بی کلام بزار و ب چیزای خوب فکر کن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
من۱۳ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/14 تعداد پست: 828 ی بار بهش غلبه کن قشنگع ی موزسک ملایم یا بی کلام بزار و ب چیزای خوب فکر کن باشه گلم سعی میکنم ، مرسی دوکاربره