2777
2789
عنوان

میخام یه تعداد زندانیا رو آزاد کنم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
خودتو بمال به خیار*

همون خیار معروف یا خیار دیگری مد نظرته؟

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
خودتو بمال به خیار*

هرهرهر بخندم یا پولشو بدم

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون خیار معروف یا خیار دیگری مد نظرته؟

منحرف نشو خواهرم

خیار معروف که با نمک می خوریم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

هرهرهر بخندم یا پولشو بدم

نگفتم بخندی

عمل کن

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

نگفتم بخندی عمل کن

تو بش عمل کن انقد علاقه داری 

شبام کمتر خیارشور مصرف کن بهت نمیسازه 

دیگم لطفا تو تاپیکم نیا

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

منحرف نشو خواهرم خیار معروف که با نمک می خوریم

اها نمکش مقصود بود 😆😆

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
تو بش عمل کن انقد علاقه داری  شبام کمتر خیارشور مصرف کن بهت نمیسازه  دیگم لطفا تو تاپیکم ...

متاسفام واسه مغز کثیفت😐

منظورم این بود که نمکی خودتو بمال به خیار

اول فک کن ببین چی گفتم بعد اینجوری برخورد کن!!

متاسفام واسه مغز کثیفت😐 منظورم این بود که نمکی خودتو بمال به خیار اول فک کن ببین چی گفتم بعد اینج ...

مغزم کثیف تر از شعور تو نیست