2777
2789
عنوان

ایران خودرو

263 بازدید | 15 پست

سلام خوب هستین 

خانوما جواب قرعه کشی اومده 

ولی چرا هنوز برا داداش من اینو زده یعنی چی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برلی داداش یا زن داداشت؟

زنداداشم چرا مگه ربطی داره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چطور ثبتنام کردین؟ با گوشی یا رفتین کافی نت؟

گوشی 

اخه قرعه کشی مادران هنوز جوابش نیومده چون استعلام میگیرن طول میکشه

نه بچه ندارن

واسه عادیا امروز اسمشون زده شده .برا جوانی جمعیت هم سه روز دیگه .البته شما که میگین بچه ندارن یکم عجیبه .چون دوفرزند و بالا میتونن ثبت نام کنن

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
پس چطوری ثبت نام کردن وقتی بچه ندارم.من واسه دوستن نوشتم گفتن ۳تا۴روز طول میکشه

گگفتم ایران خودرو 

واسه عادیا امروز اسمشون زده شده .برا جوانی جمعیت هم سه روز دیگه .البته شما که میگین بچه ندارن یکم عج ...

🤨

میشه بگی چطور با گوشی ثبتنام داری؟ اسونه یا سخت؟ چه مواقع ثبتنام میشه کرد؟

خیلی اسونه فقط ثبت نامو انجام بده تمام اطلاعاتو کامل وارد کن بعد هردفعه ک اسم مینویسن فقط میری تو سایت و درخواست ماشینو میزنی 

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید