منم قبل عروسی تو شرایط تو بودم چون چندسال عقد سختی کشیدم دلم سوخت برای سختیا
ولی دندون لق رو هرچی زودتر بیرون بندازی بهتره
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
باید سبک سنگین کرد دید ناراحتیش می ارزه به رهاییش یا نه؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
من کلی اذیتم کردن معتاد بود عوضی بود اوووو اگ بگم باید چهل صهحه تایپ کنم ولی وقت طلاق بدجور دودل بودم ناراحت بودم
اینا طبیعیه
عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪 فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪 خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️ ❤️ تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت واسه امام زمان وعاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
الان خوبه سخته اخه من ک واستادم توافقی خودش راضی بشه چون من جا و پول ندارم😔
منم توافقی طلاق گرفتم چون پول وکیل و دادگاه و این ور اون بر کلی میشد ولی خدا خیلی بزرگه کمکم کرد
عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪 فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪 خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️ ❤️ تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت واسه امام زمان وعاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
خسته شد و مجبور گفتم حکم جلبتو گرفتم اگ نیای مث ادم طلاق بدی میندازمت زندان
من بهش دروغ گفتم که بترسه گفتم نفقه و مهریم اجرا گذاشتم حکم جلبتو گرفتم
اوت چون سنا نداشت پیامکم براش نمیرف از ترسشم نمیرف دادگاه چک کنه راسته یا ن برای همین باور کرد