تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
نگاه کردم نزده بارون این احمقهاچراتعطیل نمیکنن آخه
از ۱ و نیم تصفه شب زده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
نگاه کردم نزده بارون این احمقهاچراتعطیل نمیکنن آخه
آموزش مجازی نداریم، حتی در آلودگی هوا
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: 🔹تعطیلی مدارس به هر دلیلی بهنفع دانشآموزان نیست، تصمیمگیرنده درباره درخواست وزارت بهداشت برای تعطیلی مدارس، ستاد مدیریت بحران است. 🔹تا پایان سال تحصیلی مدت زمان زیادی باقی نمانده و ما باید از فرصت حداقلی باقیمانده بیشترین بهره را به نفع دانشآموزان ببریم. 🔹توقع ما این است که مسئولان تصمیمگیرنده نسبت به استمرار آموزشهای حضوری توجه داشته باشند و قرار نیست مدارس همیشه فدای سایر دستگاهها شوند. آیا با تعطیلی آموزشوپرورش گردوغبار از بین خواهد رفت؟ #فرهنگی ✅ @Khabar_Fouri