2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭😣

135 بازدید | 18 پست

بچه ها من شوهرم خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم یه دخترعمو داره هم سن خودش مجرده مادرشوهرم اینا خیلی تحویلش میگیرن به منم میگن می‌خواستیم اینو بگیریم ولی چون شوهرم منو میخواست دیگه اون نشد سریه جریاناتی هم مادرشوهرم به دختر عموش گفت باشوهرم حرف بزنه منم گفتم من راجع به اون موضوع باهاش حرف زدم گفت نه اخه شوهرت کلا یه حسابی رو دختر عموش باز میکنه دخترعموش فرق داره باتو و خیلی چیزا دیگه مثلا میخواستن بیان خواستگاری من زنگ زدن از دختر عموش اجازه گرفتن حالا الان دختر عموعه میخواد بیاد خونمون شوهرم میگه پاشو شربت درست کن تااونم بیاد بخوره یا احساس میکنم بیشتر ازمن تحویل میگیره دخترعموشو ولی میدونم دوسم داره بهمم ثابت شده اما جدیدا حس بدی پیدا کردم به این دخترعموش 😣😣😔اومدم پیش شما درد ودل کنم 😔😔😔😔😭

گلم چون شوهرتو دوس داری اینقد حساسی 

نزار پاش به خونتون وا بشه هرچقدر دختر خوبی بود گلم 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم چون شوهرتو دوس داری اینقد حساسی  نزار پاش به خونتون وا بشه هرچقدر دختر خوبی بود گلم

من هرچی بگمم شوهرم میگه زشته جا خواهرمه باهم بزرگ شدیم اما احساس میکنم دارن میچسبوننش به شوهرم الانم زنگ زد میخواد بیاد خونمون 😣😔احساس میکنم بیشتراز من قبولش داره 

ولی واقعا باید حواست به شوهرت باشه در هررر صورت نه فقط این موقع کلا باید حواست باشه دیگ  بعد ...

رفتارشونو نگا کنم چیزی نگم؟ دق میکنم اونجوری همش دارم توخودم میریزم😔

چه مادر شوهر بدی داری نباید این حرفو بهت میزد اصلا دختر عمو کارش چیه خونتون من بودم به شوهرم میگفتم خوشم نمیاد باهاش رفت و امد داشته باشیم قهر کن اصلا وقتی دوستت داره برای خوشحالیت هر کاری میکنه واااااا دختر عمو چه رویی دارخ کارت چیه اونجا اصلا ایشششش تا چند سال دیگه هی میخای حرص بخوری ؟جنگ اول بهتر از صلح اخر 

من هرچی بگمم شوهرم میگه زشته جا خواهرمه باهم بزرگ شدیم اما احساس میکنم دارن میچسبوننش به شوهرم الانم ...

خوب خوبه شوهرت جایه خواهرش اونو میدونه  با مادر شوهرت صحبت کن بدون خجالت بهش بگو دلم نمیخاد اینقد بچسبونیدش به زندگیم

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
چه مادر شوهر بدی داری نباید این حرفو بهت میزد اصلا دختر عمو کارش چیه خونتون من بودم به شوهرم میگفتم ...

من بگم باهاش رفت و آمد نکنه اونم میگه توهم بافامیلات رفت و آمد نکن

خوب خوبه شوهرت جایه خواهرش اونو میدونه  با مادر شوهرت صحبت کن بدون خجالت بهش بگو دلم نمیخاد این ...

هه اگه بدونی چه آدمیه سری میره پیش بابام چهارتا حرفم ازخودش درمیاره بابامو پر میکنه

هه اگه بدونی چه آدمیه سری میره پیش بابام چهارتا حرفم ازخودش درمیاره بابامو پر میکنه

بزار به بابات بگه تو به بابات توضیح بده من رو شوهرم حساسم...

من بگم باهاش رفت و آمد نکنه اونم میگه توهم بافامیلات رفت و آمد نکن

چه ربطی داره این قضیه ش فرق میکنه ولی اگه میخای ارامش داشته باشی باید یکبار جلوشون وایستی برای همیشه اون دختر عموی نچسبشو از زندگیت دور کن 

چی بگم والا اومد بهش خوراکی داد رفت گفت درست کردم میدونستم دوس داری براتو هم اوردم

عجب چه پرروئه دختر عموت اینجوری به شوهرت گفته؟

دقیقا حکم چیو داشتی اونجا؟!نظاره گر!!!!