2777
2789

تو کلینک 10 تو مطب 5 تابستون ک این بود البته پارسال 

تو مشهد نمیشناسم کسیو

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کدوم کلینیک عزیزم کدوم دکتر

رشت 

دکتر محمد طلوعی بی نظیر هستن

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
بعد کشیدن بخیه ها  میشه با لوازم ارایشی جاشو پوشوند ؟که کسی متوحه رد بخیه نشه

گلم ی سری پماد میدن ک البته نزدیک 500 هست اونو بزنی بخیه کلا میره جاش نمیمونه

تغییر هم کردید رد بخیه ها نمونده درد زیاد داره

من انجام ندادم گلم خواهرم انجام داد بله درد داره

رد بخیه با ی پماد کاملا پاک میشه

منطورم دو سه هفته بعد از عمل هست

نههههه ب شدت باید مراقبت کنی اصلا سرتو نباید پایین بیاری یکمم درد داره 

ارایش و اینا ک اصلاااا

چند وقت بعدش ردش میره؟

کم کم میره

3_4 ماه بعد اوکی میشه اگر پماد رو طبق دستور مصرف کنی خیلی خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز