2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

111 بازدید | 13 پست

ماه قبل اقدام کردم و نشد این ماه هم اقدام کردم روزای ۱۶ و ۱۷ و ۲۵ پریود ولی خب نشد و امروز پریود شدم😔

کسی چیزی راجع به کیت تخمک گذاری میدونه؟میتونید راهنمایی کنید چجوریه ؟اصلا به کار میاد؟

استفاده اش مثل بی بی چک هست و یکبار مصرفه؟

نواری شکل باید توی ادرار فکر کنم حدود ۳۰ ثانیه نگه داری

و قبل اط طهر باید استعاده کنی و هرساعتی که استفاده کردی روز بعدشم همون ساعت دوباره استفاده میکنی

اگر یه خط شد یعنی فعلا تخمک آزاد نشده

اگر دوتا خط بود و دومی به اندازه اولی پررنگ نبود و کمرنگ بود یعنی یاتخمک نزدیکه ازاد شه یا چندروز پیش ازاد شده و ازش فاصله گرفتی

اگر دومین خط به پررنگیه خط اول باشه یعنی تخمک ازاد شده و ۳۶ ساعت وقت برای اقدام داری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از ۱۰ پری با ادرار دوم شروع میکنی کیت زدن هر وقت دوتا خط همرنگ و پر رنگ شد اقداماتو شروع کن..

مثلا ساعت ۱۲ ظهر دوخط شد شب اقدام کن و فردا دو باره کیت بزن و اقدام کن تا وقتی که خط طرف ادرار کمرنگ بشه یعنی داری آزاد میکنی و اقدام آخر رو هم برو😁

انشاءالله بسلامتی

و اینم بگم تو این روزای تخمک گذاری هرچه تعداد اقدامت بیشتر باش بهتره...مثلا همون روز مثبت شدن میتونی چند بار اقدام کنی..اسپرم بیشتر شانس بیشتر

و بله یکبار مصرف هستش

🥰خدایا شکرت🥰
منم‌منتظرم فردا وقت پریودمه .بهتر از کیت ترشحات واژن باید مثل سفیده تخم مرغ خام باشه تقریبا پنج روز ...

من یک روز هم جلو افتاد این ماه پریودم با اینکه منظم بود 

خودم هیچی ولی شوهرم بیاد بفهمه خیلی تو ذوقش میخوره

ولی ایشالا شما بارداری عزیزم😍😍

من یک روز هم جلو افتاد این ماه پریودم با اینکه منظم بود  خودم هیچی ولی شوهرم بیاد بفهمه خیلی ت ...

جلو افتادن نشونه خوبیه عزیزم یعنی رحم داره آماده میشه.ممنونم اگه بود میام میگم

از ۱۰ پری با ادرار دوم شروع میکنی کیت زدن هر وقت دوتا خط همرنگ و پر رنگ شد اقداماتو شروع کن.. مثلا ...

پس با این حساب باید برم ی ده تایی کیت بخرم😐😶😄

بعد ی سوال دیگه اینکه میگن رابطه پشت سر هم اسپرم رو ضعیف میکنه چی؟

پس با این حساب باید برم ی ده تایی کیت بخرم😐😶😄 بعد ی سوال دیگه اینکه میگن رابطه پشت سر هم اسپرم ر ...

دو بسته بخری کافیه..روزیکه دیدی کم کم داره رنگ میره باید روزی دو بار کیت بزنی ..دو ساعت قبل کیت زدن مایعات نخور که دقیق باش

ن اون حرف اصلا درست نیس..رابطه پشت سرهم باعث میشه تعداد اسپرم کم باش ولی تحرکشون زیاد میشه...

۳ الی ۴ روز قبل تخمک گذاری هم رابطه نداشته باش قشنگ شوشو رو تقویت کن😁

🥰خدایا شکرت🥰
نواری شکل باید توی ادرار فکر کنم حدود ۳۰ ثانیه نگه داری و قبل اط طهر باید استعاده کنی و هرساعتی که ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایی

ی سوال دیگه شما چیزی راجع به فولیکول و سونو شنیدی؟

اون چجوریه باید دکتر بنویسه سونو رو؟

من تازه کارم و بی تجربه😶

ممنون عزیزم بابت راهنمایی ی سوال دیگه شما چیزی راجع به فولیکول و سونو شنیدی؟ اون چجوریه باید دکتر ...

نمیدونم عزیزم

من انجام ندادم

گلم الان که پریودی حتما حتما کاچی درست کن بخور هم رحم رو گرم میکنه هم تخمدانهارو فعال میکنه 

به همسرت هم روزی یه استکان عرق کاسنی بده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم