2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعاا؟؟خب فشار ممیاره بهت؟؟مم الان میخام فنرداراسفنجی مثه سابق بزنم دردم میگیره...حس خفگی میکنم...ن ...

اگه تحمل کنی خوبه به نظرم چون نخی خیلی نمی تونه سینه رو جمع کنه.شل میشه و افتاده

🌾🌾

[QUOTE=233001688]۷۰ کوچیکه؟😂سطح توقعاتتون رو پایینتر بیارید[/QUOTE دیدی ملت خط سینه دارن؟؟؟از من وسطش اقیانوسع یکیش شرقع اون یکی غرب😂🤦🏼‍♀️

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
اگه تحمل کنی خوبه به نظرم چون نخی خیلی نمی تونه سینه رو جمع کنه.شل میشه و افتاده

اره ولی الان اصلا جا نمیشن سینه هام تو سوتینام😥😥😥😥خیلی درد میگیره..

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
همشون در حد ی ذره

من فقط تنها چیزی ک دیدم و تاثیر خیلی خوبیم داشته وکیوم بوده بدون جراحیو درد اونم از ی پیج دلم نمیخاد تبلیغ کنم اما نتایجو ک دیدم از چن نفریم ک استفاده کردن پرسیدم دیدم واقعا عالیه حتی همه جا سرچ کردمو پرسیدم خودمم میخام بخرم ازش

شوهر منم گاهی اوقات به شوخی میگه تو جوش دراوردی فکر میکنی سینه دراوردی خخخخخ بعدم قش قش میخنده بی ت ...

😂😂...بگو تو هم  ... لا الله الا الله 😂🤦‍♀️

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
بابا خوش به حالت من به این فکرم که بچم طفلک دنبا بیاد اینا شیر توشون کم جامیشه گشنه میمونه

سایز سینه توی شیردهی مهم نیست ، منم سینه هام کوچیکه ولی شیرم زیاده 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
اخه اصلا بزرگی و کوچیکی سینه ربطی به شیر داشتن نداتشن نداره..فقط ظاهر مادر زشت میشه..حالا من برعکس س ...

توروخدا؟

بابا من فکر میکنم هرچی سینه بزرگتر شیر بیشتری توش جا میشه.  

چه تفاهمی شکم منم خیلی کوچیکه . جوری که لباس یکم گشاد میپوشم اصلاااا مشخص نیس . ولی از تکون خوردن های بچه ام میفهمم که بزرگ شده . میگن بعضی خانوم ها از پهلو ها پهن میشن به جای اینکه شکمشون بیاد جلو .