2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست
محلش نزار سایزت خوبه بهش بگو مگه من اعتراض کردم که تو اعتراض داری؟😐تا صبح از ابن حرفت نمیخابه 😂خیل ...

😂😂😂بخدا ک گفتم خندید

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفتاااد ک خووووبهههه..دست نزنی بهشششششششش... منم همین بودم الان باردارشدم دیگ دارن میترکن رفتن رو س ...

کاش از منم بترکههههه😂😂🤦🏼‍♀️

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
منم.هی میرم سوتین کوچکتر می گیرم کهدشاید سایز کم  بشه😁😅

اشتباه بزرگ همینه سوتین سایز خودت بگیر ن کوچیک ن بزرگ سینه هات کوچیک نمیشن ک هیچ شل میشن بجاش اسفنجی استفاده کن عرق کنی سایزت کم میشه

چرا جمع میشه من از هشتاد و پنج رسیدم هشتاد

واقعاا؟؟خب فشار ممیاره بهت؟؟مم الان میخام فنرداراسفنجی مثه سابق بزنم دردم میگیره...حس خفگی میکنم...نمیتونم تحمل کنم...دیگ نخی ساده ساده بدون فنر و ابرو ....میزنم

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
اصل نباشه اثر نمیزاره اصلش خیلی بد گیر میاد بعدم به نظرم اسی خساس نباید بشه تعجبم ی سری کاربرا برای ...

والا گفتن اصله طبق دستور هم عمل کرد ولی دریغ از یه ذره تغییر

پروتز که به نظرمن اصلا درست نیست شایدم من زیادی ترسوام وچون احتیاج به این عمل ندارم این طور فکر میکنم

روغن خزاطین کسی هست خودش استفاده کرده باشه آخه میگن تاثیر خاصی نداده و اون ی ذره هم موقته

من شنیدم خیلی بوی بدی میده و فقط تا زمانی که استفاده میکنی تاثیر داره، ول کنی دوباره مثل قبل میشه

خدایا متاسفم...لطفا مرا ببخش...دوستت دارم...سپاسگزارم🌱ceeport
بابا خوش به حالت من به این فکرم که بچم طفلک دنبا بیاد اینا شیر توشون کم جامیشه گشنه میمونه

اخه اصلا بزرگی و کوچیکی سینه ربطی به شیر داشتن نداتشن نداره..فقط ظاهر مادر زشت میشه..حالا من برعکس سین ههام ک بزرگ شدن..شکمم هنوز خیلیییی نیومده جلو..درحد یه شکم معمولی😥😥😥همش میگم نکنه بچه خیلی ریزه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..