2777
2789
عنوان

افسردگی

185 بازدید | 9 پست

افسرده شدم از این زندگی حالم خوب نیست همسرم مشکل داره و باید ای وی اف شم یکبار ناموفق داشتم و دیگه نمیخوام انجام بدم راه سخته و مسخره ایه از طرفی ۳۰ سالمه و بیکارمه تا الان طرح میگذروندم که تموم شد یه مدت تو رشته خودم کار کردم ولی دیگه دوسش نداشتم ادامه ندادم الا دوره های پاکسازی رفتم ولی کسی مشتری نمیاد چه کنم راهنماییم کنید بی انگیزه شدم به زندگی از خودم و قیافه ام هم بدم میاد

منم افسرده ام

اضطراب بدترینش تو افسردگی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

منم آی وی اف کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب اثر مرکب رو اگه نخوندی حتماً بخون اگرم خوندی دوباره بخون و عادت های جدید خلق کن تو زندگیت. هر ...

یوگا کار میکنم خوبه ولی بعضی چیزا با ورزش حل نمیشه وقتی کار نمیکنم احساس پوچی دارن احساس میکنم به هیج دردی نمیخورم