2777
2789
عنوان

گوشی

40 بازدید | 6 پست

میگم شما میدونید با پسر نوجوان که بسیار علاقمنده به بازی با  تبلت و گوشی چطور برخورد کنیم؟؟ اگه بهش ندیم میگه چرا همه دارن من نداشته باشم، اگه بدیم داریم می‌بینیم چطور تو روحیش تاثیر گذاشته، پرخاشگر و عصبی شده، البته نمیدونم مال سنش هس یا این بازیا، شما تحربه دارین تو این زمینه کمک کنین؟؟؟ 

نده همه دارن که دارن تو باید جدی رفتار کنی الان براش گوشی تهیه کنی پسفردا مثلا ماشین میخواد میگه همه دارن چرا من ندارم 

بهترین سن برای داشتن گوشی دوم دبیرستان ولی با این شرایط بچه دو ساله هنوز به دنیا نیومده گوشی داره

نده همه دارن که دارن تو باید جدی رفتار کنی الان براش گوشی تهیه کنی پسفردا مثلا ماشین میخواد میگه همه ...

12 سالشه، خودم دوس دارم محدودش کنم ولی چون همه گوشی دارن، بازی می کنن پیش اونا سرخورده میشه، سنشم حساسه الان میگه درس نمی خونم هر جی هم باهاش حرف می‌زنیم نتیجه نمیده موندم چی کار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

12 سالشه، خودم دوس دارم محدودش کنم ولی چون همه گوشی دارن، بازی می کنن پیش اونا سرخورده میشه، سنشم حس ...

اصصلا تو با این کار سرخوردش نمیکنی 

داداش خودم نهمه شاید باور نکنی یا به مسخره بگیری ولی با گوشی مامانم درساشو میخونه مامانمم اجازه داده یه ساعت وقت ازاد هم باهاش داشته باشه 

واقعا چه نیازی داره؟ خیلی زنگ خور داره کارش جوریه که اکه گوشی نباشه لنگه نه هیچ کدوم از اینا نیس 

هنوز بچست برای بازی کردن خب گوشی خودتو بده الان براش گوشی خریدی سه سال دیگه میگه همه اینستا دارن پس من چی 

گوشی خریدن اشتباااهه چون خودم وارد این اشتباه شدم دارم بهت میگم

اصصلا تو با این کار سرخوردش نمیکنی  داداش خودم نهمه شاید باور نکنی یا به مسخره بگیری ولی با گو ...

وای دیوونه شدم دیگه آره همه این حرفا درسته ولی منطق مارو نمی فهمه، حس می کنم داره افسرده میشه نمی خوام خیلی بهش سخت بگیرم که از درس و مدرسه هم زده بشه، البته گوشی بهش میدیم ساعتی بازی کنه ولی همونم روش تاثیر داره