2821
2789
عنوان

خشکی چشم

1205 بازدید | 17 پست

کیا خشکی چشم دارن کمکم کنید چه دارویی استفاده میکنید من خیلی اذیت میشم دوماه پیش رفتم پیش چشم پزشک بهم قطره خارجی hye. رو داد سخت پیدا شد اما پیدا شد عالی بود خوبم کرد اما حالا صد تا داروخانه رفتم میگن وارد نمیشه دیگه ایرانی خریدم هیچ فایده ای نداشت دوستانی که مشکل منو دارید چه قطره ای استفاده میکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

علاعمش چیه میشه بگی

همش دارم چشمامو جمع میکنم اساس میکنم تو چشمم باد میره درصورتی که اصلا باد نمیاد دور چشمام داره چروک میشه از بس جمعش میکنم خیلی هم قرمز میشه موقع استرس و ناراحتی این حالت بیشتر میشه

های خیلی خوبه منم ازوقتی گرون وکمیاب شد نتونستم بگیرم ارتلاک هم خوبه اگه بتونی پیداکنی اون به شکل ویال های یک بارمصرفه یعنی هرویالش رووقتی بازکردی فقط یه روزمی تونی ازش استفاده کنی ارتیپیک هم هست که ایرانی همون ارتلاکه من ویالی ۳تومن می گرفتم الان نمی دونم گرون شده یانه خودم فعلا همون تیرلوز که ایرانی هست وحدود۵تومنه استفاده می کنم به اندازه ی اوناتاثیرنداره

بنظرت کدوم اینا که گفتی به های نزدیکه

واقعیتشو بگم های ازهمه ی اینابهتره ولی ارتلاک روهم چشم پزشکازیادتجویزمی کنن اگه پیداش کنی خوبه یه پمادهم هست اسمش لیپوزیکه اونم خوبه یه دوره استفاده کردم بازم از داروساز داروخونه یا چشم پزشک بپرس