2777
2789
عنوان

استقلال :)

142 بازدید | 10 پست

چرا یک دختر، توی ۱۹ سالگی نباید استقلال داشته باشه؟ 

در این حد که برای حمام رفتن باید اجازه بگیره و منت و فحش رو تحمل کنه. :) 

بهش میگن برو فلان جا، نمی خواد بیاد ولی حرفش در رو نداره. 

نمی خواد فردا شب بره مهمونی اما باید انقدررر استرس بکشه که آیا قبول می کنن که نیام؟ نکنه قبول نکنن؟ 

خبر مرگش دانشجوعه و حقوق هم داره. 

اما برای خرج کردن حقوقش باید اجازه بگیره. 

نه قصدش نارضایتی از وضع موجوده نه هیچی. فقط می خواد ببینه اشکال کارش کجاست. 

چرا کسی درک نمی کنه من حوصله بیرون رفتن رو ندارم....   

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

خدای منم دخترم ولی اولین باره مشنوم مطمئنی خانوادت سالمن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دختری همین قدر تلخ همین قدر واقعی

کدوم دختری برای حمام رفتن اجازه می گیره؟ کی باید وقتی بعد از یک هفته یا پنج روز یکساعت میره حمام، سین جیم بشه و فحش عالم رو بخوره؟ کی تو زندگیش اینجوریه اخه؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خدای منم دخترم ولی اولین باره مشنوم مطمئنی خانوادت سالمن

به خدا نمی تونم تحمل کنم

گویا همه مشکلات خانواده م سر منه

هر کی از بقیه ناراحته سر من خالی می کنه

چرا کسی نمی فهمه من دیگه نا ندارم

چرا نمی فهمه من با ۱۹ سال سن عین ادمای ۸۰ ساله رفتار می کنم

چرا کسی نمی خواد بفهمه آینده م به فنا رفته

چرا خدایا😭😭😭

کدوم دختری برای حمام رفتن اجازه می گیره؟ کی باید وقتی بعد از یک هفته یا پنج روز یکساعت میره حمام، سی ...

اعتراض کن اتمام حجت کن تن به خواسته هاشون نده بگو من یه دختر مستقلم م حقوق دارم حق دارم خودم برای خودم تصمیم بگیرم بسه این کارایه عصر هجری تون

کاش دمم میشکست اسپرم برنده نمیشدم 🌝

اعتراض کن اتمام حجت کن تن به خواسته هاشون نده بگو من یه دختر مستقلم م حقوق دارم حق دارم خودم برای خو ...

کار رو می کشن به طلاق

میگن طلاق می گیریم و منم مجبورم خفه بشم

از ترس طلاق

۱۹ ساله همش دعوا و طلاق کشی. از ترس نباید جیکم در می که زندگیمون به طلاق کشیده نشه. 

۱۹ ساله کسی درک نکرد که این ته تغاری بدبخت هم حق زندگی داره

@masi417 اینو بخون

خب چرا کوتاه میای.من الان ۱۹ سالمه هر جا بخوام کار میکنم هر جور بخوام پولمو خرج میکنم هر جا بخوام سفر میرم با هر کی بخوام بیرون میرم تا هر ساعتی که بخوام و هر چی میخوام میپوشم.اینارو بیشترشو از دست رنج خودم میدونم.بچه ی مطیع به جایی نمیرسه

کار رو می کشن به طلاق میگن طلاق می گیریم و منم مجبورم خفه بشم از ترس طلاق ۱۹ ساله همش دعوا و طلاق ...

طلاق اونا به خودشون ربط داره.چرتو پرت زیاد میگن.اونا اگه عرضه طلاق گرفتن داشتن که تو این ۱۹ سال طلاق میگرفتن.بعدم طلاق بگیرن چی میشه مگه.حقوقتو که داری خداروشکر از سن قانونی هم گذشتی لازم نیست پیششون زوری بمونی.به درک بزا طلاق بگیرن.بقیه مگه مادر پدرشون طلاق گرفتن اتفاقی براشون افتاد؟