2777
2789
عنوان

افطاری

139 بازدید | 6 پست

میخام خواهرشوهرم رو افطاری دعوت کنم، بنظرتون اول افطار یه چیز ساده بزارم مث عدسی سوپ اش و این‌چیزا بعدش شام بیارم؟ یا یکباره شام بدم؟ چیکار کنم؟

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما کلا یه بار سفره می ندازیم والسلام

سر سفره هم مثلا یا سوپ یا کشک بادمجونی حلیم بادمجونی چیزی با غذای اصلی که هر چی هست مثلا مرغ یا کباب یا جوجه یا کتلت و هرچی

و مخلفات مثل حلوا رنگینک سبزی گاهی سالاد فصل بسته به نوع غذا و نوشیدنی 

موقع اذان هم رنگینک میذاریم وعرقیات یا گلاب گرم که هرکسی خواست روزه ش رو باهاش باز کنه و بعد سریع تا مهمونا نمازشون رو خوندن سفره رو می ندازیم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ما معمولا برا سفره افطار چایی و نون پنیر و سبزی , کره مربا , سوپ یا آش , دلمه یا یه مدل کوکو میذاریم ...

برای شام دیگه اشتها دارین؟ 

آدم همون سر سفره افطار سیر میشه دیگه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برای شام دیگه اشتها دارین؟  اوم همون سر سفره افطار سیر میشه دیگه

اوهوم   دیگه یکمی از هر کدوم میخوریم و البته اون نون پنیر و کره مربا اینا معمولا دست نخورده میمونه عاشق غذاییم