2777
2789
خب همون کاری ک گفت رو بکن ایشالله درست میشه، وقتی هم خودش گفته درست میشه یعنی میشه دیگه، اینهمه استر ...

آره فقط به ادم استرس میدن،میترسم میگم نکنه آدم کوتوله باشه دور از جونش،

خسته ترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نترس عزیزم هم ژنتیک توش دخيله هم خطا هست توی سونو اگه کوتاهی غیر نرمال توی دست و پاهاش داشت سونوی ...

گفت قد تو چند گفتم ۱۶۰ گفت باباش چی قد باباش ۱۷۳ ولی من قد باباش و انقد استرس گرفتم گفتم ۱۶۷ گفت به باباش رفته

خسته ترینم
بسلامتی بیاد بغلت ، من خودم گفتم قدش چقدره خندید گفت قدش که الان مشخص نمیشه 😕 بعد اینکه اندازه ران ...

ران پا همین قد میشه دیگه،مال منم الان دیدم همین الان پا که اسمش flهست تو سونو،عددشو چند برات زده؟

خسته ترینم
آره فقط به ادم استرس میدن،میترسم میگم نکنه آدم کوتوله باشه دور از جونش،

😄😄😄 دیوونه ای؟؟؟ نه باوووو هیچوقت اینجور فکرارو ب ذهنت راه نده، تو یه مادر سالمی ک قراره یه بچه سالم و نرمال ب دنیا بیاره، خیلی از دکترای نفهم تو هفته ۳۰ تا ۳۸ معمولا مادرارو میترسونن، شاید بخاطر اینکه مراقبت کنن از سلامت تغذیه و... میگم که،،، خواهرشوهر منم ترسونده بودن, کلی هم بهش گفته بودن ک مراقب نبودی و لیاقت نداری و فلان... ولی الان تو هفته ۳۶ وزن بچه ش ۳ و خرده ایه... توام نگران نباش چون مطمئنم و از صمیم قلبم مطمئنم ک چیزی نیست

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
😄😄😄 دیوونه ای؟؟؟ نه باوووو هیچوقت اینجور فکرارو ب ذهنت راه نده، تو یه مادر سالمی ک قراره یه بچه س ...

خداکنه،والا این دکترا دیونم کردن،هر دفعه تو سونو یه چیز جدید میگن،آدم و دق میدن،دکتر گفت قدت چند گفتم ۱۶۰ گفت باباش چی قد باباش ۱۷۳ ولی من انقد استرس داشتم گفتم باباش ۱۶۷ گفت به باباش رفته

خسته ترینم
خداکنه،والا این دکترا دیونم کردن،هر دفعه تو سونو یه چیز جدید میگن،آدم و دق میدن،دکتر گفت قدت چند گفت ...

😄😄😄😄 نگران نباش، ب خواهر شوهر من میگن درد زایمانت شروع شده و استراحت کن و فلان بعد میگن دو هفته هنوز ب وقت زایمانت مونده، بیچاره دختره گیج شده اصن. کلا کارشون ترسوندنه دیگه لامصبا

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️