2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان داره ژنتیکی باشه خو، تو اقوام کسی بوده قدش کوتاه باشه؟؟؟ در حد نرمال کوتاهه با غیر نرماله؟؟؟

از کجا بفهمم نرمال یا غیر نرمال؟گفت قدش کوتاه ولی بلند میشه شبا زود بخوابونی،شکلات بهش ندی،بعد گفت یعنی آدم کوتولس گفت نه

خسته ترینم

این چیزا تو سونو میگن خیلی هاشون بخاطر خطای سونو نگران نباش ماله منم میگفتن سرش نسبت به بدنش بزرگ اما هزار ماشالا بچم سالمه سالم 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
این چیزا تو سونو میگن خیلی هاشون بخاطر خطای سونو نگران نباش ماله منم میگفتن سرش نسبت به بدنش بزرگ ام ...

تورو خدا راست میگی همش به ادم استرس میدن روانی شدم دیگه

خسته ترینم
تورو خدا راست میگی همش به ادم استرس میدن روانی شدم دیگه

آره عزیزم نگران نباش همش چرته من 37 هفته وزن بچمو گفتن 3300 زایمان که کردم 39 هفته همون 3300 بود تو همه چیز سونو خطا داره نگران نباش 

از کجا بفهمم نرمال یا غیر نرمال؟گفت قدش کوتاه ولی بلند میشه شبا زود بخوابونی،شکلات بهش ندی،بعد گفت ی ...

خب همون کاری ک گفت رو بکن ایشالله درست میشه، وقتی هم خودش گفته درست میشه یعنی میشه دیگه، اینهمه استرس واسه چیه؟؟؟ دوهفته پیش هم به خواهرشوهر من گفته بودن بچت وزنش خیلی پایینه این هفته رفته بود سونو وزنش ۱ کیلو ۲۰۰ گرم اضافه شده بود، وزنش الان ۳/۳۰۰ هنوز هم میگن وقت زایمانت نیست و دوهفته دیگه وقتته، فکر کنم بچه ش ۵,۶ کیلویی بشه😂 دکترا کارشون ترسوندنه، ایشالله ک چیزی نیست و بچه ت کاملا نرماله

عاشق و رند و نظربازم و می گویند فاش☹️
نمیدونم عدد داره؟از رو سونو بخونم؟

گاهی می نویسن گاهی نه بخون بگو.. منم چند روز پیش دادم درباره قدش هیچی نگفت چیزی هم ننوشته یا من دقت نکردم ...بخون بهم بگو تا منم سونو رو نگاه کنم...وزنش چقدر بود؟

وای میترسم دور از جونش آدم کوتوله نشه😭😭😭

نه نترس عزیزم هم ژنتیک توش دخيله هم خطا هست توی سونو اگه کوتاهی غیر نرمال توی دست و پاهاش داشت سونوی 18 هفته بهت میگفت