2777
2789

سلام ۱۸ سالمه و میخام ازدواج کنم خواستگار خوبی دارم ک فقط تفاوت سنی داریم تو تاپیک قبلیم متوجه شدم چرا یکسری تفاوت سنی رو بد میدونن و باهاش مخالفن اما هستن کسایی ک از ابنحور ازدواج ها راضی بودن و این فقط ب خود مرد و زن بستگی داره ک چطور باهم رفتار کنن اگر مرد ک سنش بیشتره با شعور و درک بیشتر زندگی کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد چ بسا ک برای خانم کمک کننده هم هست اما جرا ازدواج تو این سن نه ؟ من ۱۸ م تا عقد و نامزدی  خواستگاریو این جور مراسما رو انجام بدیم حداقل ۲۲ سالگی خونه خودمم ایا باز هم این سن بده ؟ میشه لطفا منو خواهرانه راهنمایی کنید

خواستگارت ۳۲سالشه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر خانواده ما ۱۸ به بالا اوکیه... ولی جواب مثبت بدی ۲۲ سالت نمیشه چه خبره اینقدر دیر!  نهایت یه سال عقد باشی دیگه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بله

پدرت چندسالشه عزیزم؟تو فامیلتون پسر ۳۲ساله دارین؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

اختلاف سنی ۱۴ سال خیلیه 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

من ۱۹ سالگی ازدواج کردم و  با تجربه ای که دارم میتونم بگم قطعا اشتباهه چون این سنین احساسات انسان ثبات نداره دلت هیجان میخواد ازدواج انسان رو یه دفعه بزرگ میکنه وارد یه دنیای جدی میشی دیگه از  اون دنیای  شیطنت ها و  شر و شور جوانیت میای تو دنیای ادمهای متعهد و پر دغدغه حالا من شانسم این بود که همسرم هم کم سن بود ۴سال اختلاف سن داریم و با هم جوانی کردیم ولی وقتی با یک عاقله مرد مزدوج بشی مطمغنا دیگه اون مرحله از زندگیتو از دست میدی که  حسرتش قطعا برات می مونه

چون سن کمی هست 

معیارهای الانت با معیارای ۵ سال دیگت خیلی متفاوته 

هرچی سن بیشتر باشه تجربه بیشتر میشه عاقل تر میشی 

ازدواج ی انتخاب خیلیییی مهمه توی زندگی 

باید اول خیلی چیزارو تجربه کنی تا بتونی انتخاب درست انجام بدی  به این سادگی ها نباید ازدواج کرد قدر زندگیت رو بدون هنوز خیلی وقت داری

همیشه استثنا وجود داره بنظر من ازدواج با دختری کع سنش کمه برای اون پسر ریسک پذیر تر هست چون ثبات شخصیتی نداره و هنوز توی بلوغ هست برای همین دچار اختلاف میشن

ازدواج توی سن کم بخاطر اینکه هنوز نمیدونی چی میخای از زندگیت مناسب نیست من خودم ۱۵ سالم بود ازدواج کردم ازدواج کردن به اسونی که به زبون میاد نیست مسئولیت داره باقی ادما ازت توقع دارن یه شبه بزرگ بشی و مثه یه خانم تکمیل وخانه دار رفتار کنی 

خیلی از کاراهارو که برای یه دختر ۱۸ ساله مشکلی نیست رو انجام ندی و خیلی چیزهای دیگه از نظر جنسی هم نمیتونی یه پسر کامل و بالغ رو ساپورت کنی این رو بنا به تجربیات خودم میگم خسته میشی کم میاری چون هورمنات هموز تنظیم نشدن و اینها همه باعث مشکلات خیلی زیادی میشه   اخرشم اختلافاتو خیانت و .‌‌‌...دخترای نوجون دنباله عشقای دراماتیک هستن ولی توواقعیت این نیست میبینی شوهرت حتی حال اینکه باهات احوالپرسیم کنه نداره و تو سرخورده میشی چون هنوز رویا پردازی داری

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

یه تاپیک بزن بدون اینکه اصلا حرفی از ازدواج بزنی از خانمهای بالای ۲۵ بپرس الان هر جای زندگی که هستن آیا خواسته هاشون ، آرزوهاشون ، ایده آلشون ، قدرت تفکر و تصمیم گیری و عقل و سیاست و مدیریتشون مثل وقتیه که هفده هجده ساله بودن یا نه

اونوقت خیلی واضح دلیلش رو میفهمی

البته ممکنه با خودت فکر کنی برای ازدواج به یه حداقلی از درک و شعور و مهارت نیاز داریم که من در هجده سالگی بهش رسیدم و دلم نمیخواد وایسم این ویژگیهام رشد کنه و بیشتر بشه پس حتی اگه پنج سال بعد با وجود همه رشد عقلی و فکری و شخصیتی از انتخابت پشیمون شدی باید این لحظه رو به یاد بیاری

ضمنا ازدواج یکی از مسیرهای زندگی هست که هیچ راه برگشتی نداره ، اگه هم داشته باشه انقدر اون راه سخته که آخرش باز هم پشیمون و داغونی پس عقل سلیم در اینه که به نصیحت افراد معتمد و مشاورها درباره سن ازدواج و اختلاف سن توجه کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید