2777
2789
گین اپ بچه ها چطور ۰؟؟

اون رو بچه ها اثر داره بیشتر 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه میگن ناباروری میاره نمیتونم برم پیش دکتر و اینجور چیزا

آفرین منم بیشتر بخاطر همین نمیخورم 

ولی خب اینی ک مامانم خورد کلا گیاهیه پلمپه 

اینجوری نیس یه پودر توی پلاستیک بدن بهت 

نمیدونم واقعا 

من خودمم دو دلم 

ولی تمرین و ترجیح میدم

با چی؟؟؟

با خرما بعد غذا ۵عدد بعد صبحانه یه قاشق مکمل دست ساز خودم(پودر جوپرک +پودر جوانه گندم +نشاسته ذرت ) رو با یا آبمیوه یا شیر یا با شیر موز یا شیره انگور یا شیره خرما اضافه کردم خوردم 

بعد ورزش هم سیب زمینی تخم مرغ آب پز البته اگر طبعت سرد نیست بدون زرده  

اشتها نداری یا جذب نمیکنی؟

قبلا اشتها نداشتم و استرس اظطراب داشتم۴۸ بودم اومدتا ۳۹ حتی انقد وزن کم کردم ولی خب الان دیگ خوب شدمه زیاد استرس ندارم غذا هم خوب میخورم ولی نمیدونم خیلی اعتماد ب نفسم کم شده

قبلا اشتها نداشتم و استرس اظطراب داشتم۴۸ بودم اومدتا ۳۹ حتی انقد وزن کم کردم ولی خب الان دیگ خوب شدم ...

بدن شما نیاز به پاکسازی داره،شاید سیستم گوارشی و دفع بدنتون بهم خورده،ده روز صبح ناشتا آب ولرم و نمک حل کنید بخورید 

کاربر آقا هستم
آفرین منم بیشتر بخاطر همین نمیخورم  ولی خب اینی ک مامانم خورد کلا گیاهیه پلمپه  اینجوری ...

من از کسی ک داروسازه پرسیدم میگ کبد رو خراب میکنه اصلا بهشون نزدیک نشین حتی 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
خودتون نتیجه گرفتید ؟چند کیلو؟تو چ مدت؟

بعله چیزی که خودم استفاده کردم دارم بهت میگم ....۱۳ کیلو تو ۳ماه البته ۴کیلوشو قبل این اضافه کرده بودم حدودا یه ۵ماهی شد ...مکمل هم همونی که بهت گفتم اگر بعد ورزش قاطی کنی بخوری مث من اینجوری نمیشه که یخ جات چاق شه یه جات نشه همه جات یه اندازه چاق میشه من فقط بعد صبحانه خوردم شما بعد ورزش هم بخور 

خودم احساس میکنم سودا بدنم زیاد شده 

ده روز آب نمک ناشتا بخور اگه روزه میگیری با آب نمک ناشتا افطار کن،سیستم گوارش بدنت درست میشه،بعدم برای سودای بدنت فصد خون از دست راست،البته فصد خون سنتی

کاربر آقا هستم