2777
2789
عنوان

محدودیت

119 بازدید | 20 پست

سلام خانومای عزیز ببخشید شما چقد براسی بچتون محدودیت میزارید مثلا گوشی و دوستای تو کوچه و ....من اصلا نمیزارم نزدیک به گوشی بشن نمیزارم برن تو کوچه با دوستاشون البته بچه های کوچه بی ادبن به همین دلیل خیلی مواظبم که با بچه های بی تربیت هم صحبت نشن ولی احساس میکنم دارم اذیتشون میکنم 

مامان من میزاره بازی کنه ولی خودشم بیرون میشینه حواسش هست گوشیم ک از بابام میگیره با گریه فرت فرت استوری میذاره ابرو نذاشته برامون🙄

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامان من میزاره بازی کنه ولی خودشم بیرون میشینه حواسش هست گوشیم ک از بابام میگیره با گریه فرت فرت اس ...

من با گوشی دست بچه بشدت مخالفم شاید هفته ای ۱۰ دقیقه بزارم با گوشی بازی کنن ولی تو کوچه اگه برن هم باهاشون میرم ولی حرفا و کارای بد بچه های دیگه روشون اثر میزاره

من با گوشی دست بچه بشدت مخالفم شاید هفته ای ۱۰ دقیقه بزارم با گوشی بازی کنن ولی تو کوچه اگه برن هم ب ...

درسته بله

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

حساسیت خوبه مراقبت خوبه ولی هرچیزی زیادش خوب نی و میتونه نتیجه عکس بده بانو،البته من به عنوان یه مرد ...

اخه میدونید چیه پسر عموهای بچه هام کلا با تربیتشون مشکل دارم اصلا تربیت نشدن پدر و مادرشون اجازه میدن تو بحث بزرگتران دخالت کنن و حتی توهین کنن و سر زده برن جایی و کلا حرف زشت بی ادبی بزنن شوهرمم میگه بچه ها حوصلشون سر میره بزار برن باهاشون بازی کنن و من نمیزارم میدونم اذیت میشن ولی واقعا دوست ندارم از اونا چیزی یاد بگیرن و اینکه پسر عموهاشون ۲۴ ساعت تو گوشین عصبیو پرخاشگر و بد دهن شدن و من میترسم

اخه میدونید چیه پسر عموهای بچه هام کلا با تربیتشون مشکل دارم اصلا تربیت نشدن پدر و مادرشون اجازه مید ...

آره بازم میگم حق دارین بانو خب سعی کنین ارتباط شون با پسر عمو هاشون کمتر بشه ولی بزارین یه خرده اونم در حد نرمال آزاد باشن 

آره بازم میگم حق دارین بانو خب سعی کنین ارتباط شون با پسر عمو هاشون کمتر بشه ولی بزارین یه خرده اونم ...

اخه همسایمونن😓 اگه یه ساعت بهشون نظارت نداشتم باشم تحت تاثیر اونا جلو روم وایمیسن و حرفای اونا رو تکرار میکنن ولی واقعا بچه هام بدون اجازه خونه کسی نمیرن حتی برای اب خوردن هم اجازه میگیرن اگه جایی برن

چرا پسرم مدرسه میره یه دوره فرستادم کاراته حالا برا تابستون کلاس زبان و یه ورزشی میزارمش و دخترمم سا ...

خب بالاخره که وارد جامعه شده و هر حرفی ممکنه بشنوه 

مهم اینه که جوری تربیت بشه که اون حرفا از دهن خودش هیچوقت درنیاد