2789
عنوان

جاری حسود من

1351 بازدید | 78 پست

بچه ها من یه جاری دارم که از هرلحاظی ک فک کنید من از اون سر ترم اینو خودم نمیگمااا همه میگن چون فوق العاده زن بی لولی هس ک الان به یه نون و نوایی رسیده عقده ای بازی در میاره. خانواده شوهرمم کلا دیگه میدونن این خانوم چ شخصیت ضعیف و مسخره ای داره با همه این تفاسیر من همیشه سعی میکنم تاییدش کنم چون کلا ادمی نیستم بخوام کسیو تخریب کنم اون بنده خدا هم فک کرده اره واقعا یه مالیه ک من تحویلش میگیرم خیلی حرفای طعنه دار میزنه ک همشم از رو‌حسادته ها مثلا اگه من ی لباسی یا طلایی چیزی بخرم با اینکه خودشم کم نمیخره مثلا بجای تبریک اول میگه چند خریدی بعد ک قیمتو میگم میگه مفت بوده بخدا و اینکه خیلی با من تو رقابته با اینکه من اصلا کاری ب کار اون ندارم ولی انگار مریضه مثلا فک میکنه من هرکاری میکنم بخاطر اینه ک حرص اونو در بیارم اونم به یه هفته نمیکشه میره همون کارو انجام میده هزاران هزار مورد هس ک بخوام براتون بگم واقعا خسته میشین خلاصه ک من چون میدونم رفتاراش از حسادته و دست خودش نیس اصن بهش اهمیت نمیدم پیش خانواده شوهرمو و شوهرمم وجهم خیلی خوبه و همه شخصیتمو تایید میکنن ولی بعضی وقتا واقعا دلم میخواد بزنم سر پوزش . بنظرتون هم چنان بی اهمیت باشم یا از این ب بعد جوابشو بدم؟

همین فرمون ادامه بده،یه کلام از دهنت دربیاد برای مقابله به مثل شخصیت خودتو باختی.تاجایی که میتونی کمتر ببینش و در جریان کارات نذارش

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اهمیت نده کلا بذار هرچی دوس داره بگه 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
قیمت نگو .اینقدر بدم میاد مسی قیمت آدرس بپرسه

خیلیییییی واقعا.

بارها مجبور شدم دروغکی بگم بعد عذاب وجدان گرفتم.

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

ولش کن بذار تو عالم خودش باشه من ۴ تا خواهرشوهر دارم همشون همینن که تو گفتی ،گذاشتمشون به حال خودشون هر چی میخرم اونام میخرن اشکال نداره از یه جایی به بعد خسته میشن میمونای حسود 😆

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
همین فرمون ادامه بده،یه کلام از دهنت دربیاد برای مقابله به مثل شخصیت خودتو باختی.تاجایی که میتونی کم ...

شوهرم خیلی داداششو دوس داره هرهفته حتی بعضی هفته ها دو سه بار میبینمشون 

ب نظرم کلا دیدمون نسبت ب جاری خرابه

یعنی منم جاری دار بشم همه چیو ب منظور میگیرن و فک میکنن من حسودم نمیدونم میگم شاید حساس شدی

ب نظرم حتی اگ در اینده جلو جاریم لال هم باشم میگ منو میبینه انتر خانوم لال میشه چشم دیدن منو نداره🤣واقعا نمبدونم در اینده چی باید بکنم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
خیلیییییی واقعا. بارها مجبور شدم دروغکی بگم بعد عذاب وجدان گرفتم.

نه ببین نگو تا عادت کنن. من لباسام و کت خودم میدوزم. بعد همش میگن وااای از کجا چند خریدی ما ندیدیم این مدلی من نمیخام بگم خودم دوختم اصلا نمی‌دونم چی بگم

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
شوهرم خیلی داداششو دوس داره هرهفته حتی بعضی هفته ها دو سه بار میبینمشون 

پس حالا که میشناسیش جلوش معمولی باش واقعا نیازی نیست طلاهای جدیدتو ببینه.اطرافیلنمون هرچی کمتر بدونن از زندگیمون خودمون راحت تریم

نه ببین نگو تا عادت کنن. من لباسام و کت خودم میدوزم. بعد همش میگن وااای از کجا چند خریدی ما ندیدیم ا ...

بگی خودت دوختی هنرمندیتو نشون میده ک میگن چ زن زندگی هست

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز