2821
2789
عنوان

جوش صورت

163 بازدید | 6 پست

بعد از اینکه بند کردم صورتم افتضااااح جوش زده همه سر سفید 

اولین بار نبود ک بند کردم قبلا اصلا یه جوشم نمیزد 

چیکار کنم ؟ نزدیک ۲۵ روزه .

هر چی عسل و الوورا میزنم خوب نمیشه 

خارشم داره خیلی :(

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

حنا بذار 

و بُخوور  اسطوخودوس، دم کن صورتتو بگیر روش

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین بهداشتی تکون نخوردی یاخودت یا ارایشگرت برااونه پوستتم حساس واکنش نشون داده

باالکل و اب صورتتو پاکسازی کن حتما بعدش فقط و فقطططط ژل الوئه ورا بزن و کمپرس یخ هم خوبه قبل ژل 

خلاصه ب بهداشت پوستت برس تا این دوره رد شه

ازاینببعدم ب بهداشتت توجه کن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین بهداشتی تکون نخوردی یاخودت یا ارایشگرت برااونه پوستتم حساس واکنش نشون داده باالکل و اب صورتتو ...

به صورتم الکل بزنم ؟؟

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
به صورتم الکل بزنم ؟؟

اره الکل خالص نزنی الکلو با اب مخلوط کن بزن ب پوستت پشت بندش آلوئه ورا بزن بمونه روپوستت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

2790
2823
2791
2779
2792