2777
2789
عنوان

حاجت دارا ...

180 بازدید | 30 پست

می خوام نذر نماز شب بزارم اسماتونو بگین اگر بیشتر از ۴۰ تا شدین هم اشکالی ندارع چند شب می خونم 

فقط برام دعا کنید😭

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وحید.... حاجت رواشی ان شالله

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

نسیم.دعام کن امسال همسرخوبی نصیبم بشه خیلیییی دعام کن

الهی تا میلادامام مجتبی حاجت روا بشی اسی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

تروخدا برای منم دعا کن خیلی 

برای سلامتیم دعا کن التماست میکنم 

اسمم آیسا ❤

حاجت رواشید❤

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

سلام، ماه پردیسم  

امیدوارم شما هم به حاجت قلبیتون برسین  

پیشاپیش ممنونم  

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اول انشاالله خداوند حاجت خودتو بده بعدم برای من اسمم سحره دعا کن هیلی زود خیلی زود یه جای خیلی خوب مشغول به کار بشم . خیلی ناامیدم دیگه 😔😔😔

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید