2777
2789

اره‌درست‌ میگه‌ منم‌ا ز اتحادیه‌ استعلام‌

گرفتم‌گفتند‌کارنمیکنه‌‌منم‌بامعرفی‌

جاریم‌زنگ‌زدم‌‌قالیشویی‌اقدسیه‌‌خیلی‌خوب‌بودن‌ارهرنظر‌اینم‌ش‌

88521516شیبانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط اومدم بگم که شعبه ی دیگری ندارد یه وقت ندی جای دیگه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

سلام، از همه ی شما تهرانی های عزیز می خوام که دیگه فرشاتون به قالیشویی شربت اوغلی برای شستشو ندید. من تو تاریخ 1ول اسفند فرشامو دادم به شربت اوغلی 4 اسفند که فرشهای ما رو اوردند وقتی که پهن کردیم روی فرشهای اتاق خواب و پذیرایی انواع و اقسام موها با رنگهای مختلف روی فرش ما بود تقریبا یکی دو ساعت طول کشید که ما روی فرشها رو جاروبرقی بکشیم تا این موهارو جمع کنیم (لازم که توضیح بدم پرز نبود موها با انواع رنگهای مختلف)فرش آشپزخانه ما خیلی کثیف شده بود چون رنگش روشن بود وقتی پهن کردیم تمام کثیفها و سیاهی ها دوباره روش بود اصلا نه انگار که این فرش شسسته شده فکر می کنم فقط فرشهای ما رو بردن هر چی مو بوده روش ریختن و یه آب گرفتن و آوردن اصلا فرشهای ما تمیز نشده بود. وقتی هم که زنگ زدم شکایت کردم می گن این یه چیز طبیعی هست اسفند ماه سر ما خیلی شلوغ از این اتفاقا می افته. خیلی جالبه شربت اوغلی که این همه تبلیغ می کنه این جوری فرشها رو بشوره و بیاره. خواستم بهتون بگم که اشتباه نکنید و فرشهاتون ندید به اونجا چون شربت اوغلی فقط اسم در کرده وگرنه اصلا مسئولیت پذیر نیستند در قبال فرشهای مردم. با تشکر

سلام  خانوما.

این قالیشویی پروانه که کلی تعریف شده رو زنگ زدم برا مبل و موکت شویی. خوب سر کارمون گذاشتن. طرف میگه سرویس کارمون خواب بود و اینجور حرفا. معذرت خواهی هم که خدا رو شکر بلد نیستن. ۱۰ تا تلفن دادن و فقط یکیشو جواب میدن.خلاصه بهتره سراغش نرین.در جریان باشین.

به قالی شویی شربت اوغلی اصلا ندید فقط اسم در کرده من فرش جهیزیم رو دادم 3 م خریده بودم چرک چرک برام آورد انگار نه انگار که شسته بودنش زنگ زدم اومدن با ادب بودن کارمنداش گفتند دوباره میبریم میشوریم خانم و بردند دوباره آوردند و همون وضع بود که زنگ زدم کلی دعوا کردم باهاشون برای بار سوم بردند و شستند و تازه بازم تمیز نشده بود و مجبور شدم با شامپو فرش لکه گیری کنم خلاصه ما نزدیک دو هفته فرش نداشتیم و آخرم فرش چرک مرد و داغون تحویل دادند ادعاشون هم میشد که خانم ما مواد نمی زنیم که گیجه فرش داغون بشه ولی خب چه فایده داره وقتی اصلا انگار فرش شسته نشده

سلام دوستان مادرم اینا تازه فرش دادن بشورن با اینکه الان فصل پر حجم کارشون نیست یکی از فرشها رو کثیف آوردن و با کلی جر و بحث و اعصاب خوردی بردن که دوباره بشورن ولی بعد از گذشت بیشتر از یک هفته از زمان قولشون برای آوردن فرش هنوز خبری از فرش نیست و هر روز میگن فردا میاریم.همین قالیشویی شربت اوغلی . دستمون به هیچجا بند نیست .هیچ کسی پاسخگو نیست. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 16 دقیقه پیش
2791
2779
2792