2777
2789
عنوان

بچه حرف گوش نکن

3534 بازدید | 16 پست

دخترم ۳ سال و ۸ ماهش هست به شدت حرف گوش نکن هست اصلا توجه نمیکنه همش تو خرابکاری هست جایی میبرمش یه کارای میکنه همش مجبورم بگم نکن ولی به کارش ادامه میده یکسره عصبی هست شبا دیر میخابه روزا هم بیشتر سرش تو تی وی و گوشی هست داغون شدم نمیدونم چکار کنم . همش هم جیغ میزنه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بيش فعال نيست؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی میبینه میخاد چیزی دست بچه ی دیگه گیر میده هر چی میگم مال خودشه یا نمیشه اصلا توجه ننیکنه فقط جیغ و گریه منم اوایل اروم بودم الان سریع داد میزنم گاهی هم کارم سده کتک زدنش ولی فایده هم نداشته خیلی از نظر روحی داغونم کسی بوده با این تجربه چکار کنم . تصمیم گرفتم قرص فلوکسیتین بخورم تاثیر داره ؟ 

روانشناس کودک 

تاثیر داره ؟ تصمیم گرفتم امروز حتما ببرم خودم هم یه دکتر اعصاب برم واقعا کارم شده به حرص خوردن و خودخوری و گریه

به کاراش بی توجهی کن به بقیه هم بگو هیچ واکنشی نشون ندن به کاراش

همین کار رو میکنم بی فایده بوده کوتاه نمیاد با جیغ و عصبانیت بیشتر تنش ایجاد میکنه بقیه هم که حوصله شنیدن جیغ اینو ندارن دادشون در میاد داغونم به خدا

همین کار رو میکنم بی فایده بوده کوتاه نمیاد با جیغ و عصبانیت بیشتر تنش ایجاد میکنه بقیه هم که حوصله ...

بچه دختر خاله منم اینجوری بود

بردیم پیش روانشناس اون گفت بی توجهی کنید

ما بی توجهی کردیم بدتر شد

در حدی که یه بار انقد جیغ زد کبود شد

بردیمش پیش دکتر گفت اینا طبیعیه 

ادامه بدید فقط

بعد یه مدتم درست شد

ولی در کل اگه میبینی خیلی رو اعصابتهچ

ببرش پیش روانشناس

اگه توی تهرانی جای خوب بلدم معرفی کنم بهت

نمیدونم چطور باید بفهمم 

بايد ببري دكتر فكر كنم چون بچه ندارم نميدونم چه دكتري 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه دختر خاله منم اینجوری بود بردیم پیش روانشناس اون گفت بی توجهی کنید ما بی توجهی کردیم بدتر شد ...

نه تهران نیستم اره حتما میرم امروز 

تاثیر داره ؟ تصمیم گرفتم امروز حتما ببرم خودم هم یه دکتر اعصاب برم واقعا کارم شده به حرص خوردن و خود ...

اره ببرش، ولی اگه بیش فعال باشه معمولا الان دارو نمیدن چون کوچیکه، 

علائمش رو تو نت سرچ کن میاد،

ببین چندتاشو داره،

الان تو سن استقلاله می خوهد حرف، حرف خودش باشه و بگه من می تونم زیاد بهش گیر نده، به کارای بدش بی توجهی کن میدونم خیلی سخته ولی ابدا هیچ واکنشی نداشتن به کار بد بچه، اون رفتار تغییر می کنه

کوچکترین کااار مثبتی کرد کلی تشویقش کن ،

تو روز حداقل نیم ساعت خودت باهاش بازی کن هر بازی که اون میخوهد تو حرف شنویش تو طول روز تاثیر داره،

تا رابطه مثبت باهاش برقرار نکنی اش همین اشه، 

اگه روانشناس کودک ببریش که خیلی خوبه

همین کار رو میکنم بی فایده بوده کوتاه نمیاد با جیغ و عصبانیت بیشتر تنش ایجاد میکنه بقیه هم که حوصله ...

خوب بی توجهی کامل نه اینکه بیشتر جیغ زد بشه اونی که میخواد چند روز اول سختره تا یاد بگیره بهش بگو وقتی اروم شدی بیا حرف بطن، یادش بده بگه میشه لطفا این کار برام بکنی ،و بعد شما با روی خوش قبول کن،

وقتی میگیم بی توجهی یعنی فقط وقتی صدمه به خودش یا دیگران می زد جلوش بگیری ولی همچنان انگار ناشنوا و نابینا هستید،

یه مدت جایی نرید تا یاد بگیره