2777
2789
عنوان

حمله ی پانیک 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 20 پست
نه بابا بختک چیه حرف این و اونو ول کن اگه بری دکتر یه سری آرامبخش و ضد افسردگی بهت میدن این حالتات ...

اخه دقیق نمیدونستم چیه مشکلم اصن نمیدونستم حمله عصبیه وگرنه پیش مشاور میرفتم قبلا ولی اصن اینو مشکل روانی نمیدونستم ک بگم بهش 

حتما پیگیری میکنم خیلی عذابه 

ممنونم از راهنماییت♥

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم چون تو تاپیکم دیدمت گفتم بگم چیزی شاید فایده شد،

اول اینکه سودا در بدنتان خیلی رفته بالا،و قلبتون سرد شده،سعی کنید شب چیزهای سنگین نخورید،آب قبل خواب ممنوع دیدن صفحه گوشی و تلویزیون ممنوع و با آرامش قبل خواب به چیزهای مثبت فکر کنید،برای دفع سودا ماء الجبن افتیمونی تهیه و توی آب حل کنیم صبح ناشتا میل کنید و برید ورزش ،دفع اون عرق به مروز سودا رو دفع و فرد شاد و سرزنده میشید و یک الی دو ساعت بعداون صبحانه میل کنید،غذای مونده نخورید،فریزری نخورید همه چیز تازه و غذای سوخته و حرف زدن و فکر کردن راجب مسائل منفی و دیدن اونها هم منتفی،فراموش نکنید اگر یقین داشته باشید خدایی هست ک کاملا مراقب منه و من به ابن جمله اعتماد کامل دارم باعث میشه دلتون قرص بشه

سلام گلم چون تو تاپیکم دیدمت گفتم بگم چیزی شاید فایده شد، اول اینکه سودا در بدنتان خیلی رفته بالا،و ...

سلام مهربونم 😘

ممنونم از راهنماییت عزیزم ♥️

حتما انجام میدم ان شاالله که تاثیر می‌ذاره

که جهان رنج بزرگیست...  نگارا تو بخند :)