2777
2789
عنوان

تعارف الکی

162 بازدید | 6 پست

سلام شبتون بخیر دوستان من یه فامیل نزدیکی دارم توی شمال .۱۳ بدر رفتیم پیششون خوش گذشت تااینکه برادرم زنگ زد این فامیل ما که از اقوام شوهرم هستن  خیییلی خییلی تعارف کرد که پاشین بیاین اینجا ما یه ویلا اضافی داریم میدیم بشما و این حرفا.برادر منم دید خیییلی زیاد گفت قبول کرد ... حالا این فامیل ما تا نگو تعارف الکی کرده و چندبار زنگ زده بمنو سعی داره بپیچونه که ما اون ویلامون پره یا دادیم رهن و فلان.... از طرفی منم به برادرم قول دادم که باشه حالا که خودش گفته میریم دوروز میمونیم ... حالا کار این فامیل ما زشت نیست بنظرتون؟ آخه تعارف حدی داره قسم خورد حتی گفت بیاید چی میشه حالا من چه برخوردی باید باهاش داشته باشم ؟؟ از طرفی زن داداشم فکرمیکنه من میل ندارم ببرمشون . 

تو بهشون بگو که فامیل همچنین چیزی گفته اکه قبول نکردن فکر اینجوری کردن که تودوست نداری ببریشون بنظرم برو اونجا که فامیله دک کرد خودشون حساب کار دستشون میاد میرن هتل

واسه شادی روح داداش۲۵ساله م یدونه صلوات میفرستی!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بهشون بگو که فامیل همچنین چیزی گفته اکه قبول نکردن فکر اینجوری کردن که تودوست نداری ببریشون بنظرم ...

بیشتر میخام کاری کنم تعارفات الکی نکنه خب ماکه مجبورش نکردیم 

زنگ زده گفته ویلامون پره یبار گفت داریم میفروشیم یبار گفت دادیم رهن معلومه دروغ میگه که نرم

به نظرم شما برین

بیخود کرده تعارف کرده

زنگ زد بگو چون خیلییی به داداشم اصرار کردین، داداشم گفته زشته نریم

وقتی انقدر بیشعوره شما با پررویی تمام برین تا ادب بشه الکی مردمو سرکار نزاره

فقط تاریخ رفتن رو نگو