2777
2789
عنوان

ازدواج😁😇

219 بازدید | 17 پست

بچها بنظرتون آقایون برای ازدواج دنبال چه دختری میرن؟!-

یا اگه مثلا تو یه مکان عمومی آقا پسری مادرشو بفرسته جلو واسه خاستگاری این کار از هوس بازیشه یا عشق در نگاه اول؟!-

چجوری با شوهرتون آشنا شدین؟!-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه فامیل داریم میخواد دختره همه چی تموم باشه 😐 

منو و همسرم تو دانشگاه آشنا شدیم

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 

مادرشوهرم منو توی عروسی پسر عموم دیده و خوشش اونده بعدم که تماس گرفتن من شوهرمو تا قبلش اصلا ندیده بودم تعریفشو شنیده بودم عکساشو توی اینترنت دیده بودم اما از نزدیک نه

کاش خیلیا بفهمن اونقدری که خودشون فکر میکنن بد نیستن🍭✌💞

هرچقدرم دنبال این و اون برن و بگن میخایم زنمون چنین چیزایی داشته باشه اخرشم فقط بستگی ب این داره مهره زنه ب دلش بشینه فقط همین

من پسرخالم عاشق زن زیباو قدبلند بود همش میگف زنی میگیرم ک تک باشه ازهرلحاظ ولی زنی گرف ک قیافش معمولی رو ب پایینه فقط چون دختره اخلاقش عالیه ب دل پسرخالم نشست

خدایاشکرت  
چه ویژگی هایی داشتی که به خاطر اون اومدن؟

😂😂😂چی بگم به خدا من اونشب خوشگل کرده بودم مادرش هم منو واسه اولین بار دیده بود هی میرفتم وسط میرقصیدم هم 😂 چیز دیگه ای نیست

کاش خیلیا بفهمن اونقدری که خودشون فکر میکنن بد نیستن🍭✌💞
آقایون دنبال همه دخترها میرن

دقیقا خواهرمم همینو میگفت!-

واقعا همینطوره🤔

یعنی اونا یک ملاک ظاهری و باطنی مشخص ندارن؟!-

فقط برای ازدواج جنسیت زن مهمه همین😶

اگه مادرشو بفرسته بنظرم قضیه جدیه من و شوهرم اشنا بودیم اما عاشق نبودیم ک شدیم

اخه امروز رفته بودیم بیرون بعد من هفده سالمه خواهرم بیست و یک یه پسره بود هی ب من نگاه میکرد منم یکبار چشم تو چشم شدم سریع رومو برگردوندم بعد دو دقیقه مادرش اومد به مامانم گفت پسرم این دخترتون رو دیده پسندیده چند سالشه آدرس بدین شماره بدین بعد مامانم گفت من دختر بزرگتر دارم نمیشه و فلان بعد رفت😑بعد خواهرم میگه اون پسری که تو یک نگاه از تو خوشش اومده از هیکلت خوشش اومده پس چشم هیزه ولی ب نظر من از رو حسودیش گفت😶

اخه امروز رفته بودیم بیرون بعد من هفده سالمه خواهرم بیست و یک یه پسره بود هی ب من نگاه میکرد منم یکب ...

وا چ ربطی ب هیزی داره هزارنفر هستن تو ی نگاه عاشق میشن 

اگه هیز بود  و از رو هوش بود ب مادرش نمیگفت

از حسودیش بوده😃

خدایاشکرت