سلام. منو همسرم گاهی بحثمون میشه و مدتها کتکاری داشتقم اوایل الان سالهابود کتکاری نمیشد ولی مثلا ۵پاه پیش بحثی گردیم اولم من زدمش من گاهی کنترل ندارم.ولی چندروز پیش باز وعواشد اون زد. شروع کرد. کتک درحد لگد اینا نه بیشتر منممیرنم واینمیستم. میخام ببینم شماها ادمهای دیگه واقعا تو دعواهاتون قط بحثه یا مثلا درسال دوبار دعوای شدید اوکیه؟
شما هم برای شفای مریض مون دعا کنید تونستید یه قدرم بخونید
لایکم کنید براتون بخونم
من امروز به واسطه امام حسین هدیه مو از خدا میگیرم امام حسین ضامن سلامتی مادرم مییشه.......................... خدایا شکرت مادرم به حال خوبش برگشت....خدایا شکرت دیگه مریض نیست....خدایا شکرت.....هزاران هزاران بار شکرت....از خوشحالی دلم میخواد تا صبح سجده شکر کنم.....دلم میخواد فریاد بزنم خدایا شکرت برام معجزه کردی....
بیشتر بحث میکنیم، اما یه بار کتک کاری کردیم، همیشه فکر میکردم اگه کتک بزنه، عکس العمل من چیه، که در کمال تعجب ، منم زدمش🤣
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
یعنی طبیعیه شرایط من ؟؟یاباید خانواده هارودرجریان بزارم
نه