2777
2789

سلام بچه ها.

من هفده سالمه و میخوام روزای خوبی رو بگذرونم و خوشحال باشم و در عین حال برای اینده ام در راستای اهداف مالی و اجتماعی و روحی و روانی و...... تلاش کنم 

بنظورتون در طول روز چیکار کنم ؟!

شما در طول روز چیکار میکنید!؟

برای اهدافتون تلاش میکنید؟!

هر توصیه ای دارید به من بگید💜🌒🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستو بخون به جایی برسی آیندت به درست وابستس از من میشنوی بچسب به درست کاره ای بشی

هم خودت مستقل میشی دستت میره تو جیبت هم جایگاه اجتماعی پیدا میکنی هم آدمای درست و حسابی میان سمتت.هیچ آدم چیپ و به درد نخوری به خودش جرات نمیده نزدیکت شه

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

حالا شوخیو بزاریم کنار

وابسته هیچ فردی نشو دختر یا پسر

اولین قدم هات برایه مستقلی رو برو جلو

از شروع کردن چیزی و شکست خوردن نترس اگه شکست خوردی از اول شروع کن

به خودت و روح و روان و ظاهرت اهمیت زیاد بده

به حرف مردم توجه نکن چون حرف مردم زبان ماره

بخاطر حرف مردم با فرد اشتباه و بدون عشق ازدواج نکن برای ازدواج هرگز دیر نیست اول به هدف هات برس

باور های غلط راجب خودت و اطرافیانت رو بنویس روی کاغذ و با صدای بلند بخون و خط بزن

حتی اگه از موفقیت دوستانتان خوشحال نیستید طوری رفتار کنید که انگار ذوق زده اید

برنامه ریزی داشته باش اهدافت مشخص باشه از شکست نترس و اگه نتونستی بازم تلاش کن از اهداف و ارزوهات واسه کسی حرف نزن و در سکوت تلاش کن ! در کنار تلاشت حتما تفریح کن , به دوستات اعتماد نکن و هر چیزی رو به هر کسی نگو بعضی حرفا بهتره فقط تو دلت بمونه یا ناشناس جایی بگی لزومی نداره اطرافیان کل درد و دلتو بدونن , تا قبل بیست سالگی با جنس مخالف دوستی نکن و اینو بدون که ازدواج فقط عشق و حال نامزدی نیست , کلی بدبختی و زحمت و مسئولیت و جنگ اعصاب داره پس تو سن پختگی ازدواج کن و با دقت یار زندگیتو انتخاب کن